Легенди великих чоловіків

Я вже писав про великі жінки, які, безглузді, все ще з нами - не шукаю венозний вік і складну долю, з усіма цими проблемами, депресіями, спиртом, препаратами. Це просто те, що багата кришка занадто.

За статистикою, чоловіки живуть менше. Але є ще центарами, і тут деякі з них.

Михайло Кане (78)

Я відкрита Вікіпедія, я читаю, "Борн в Лондоні slum." У школі навчався погано, довгий час був бідним і думав про те, що кинути шлях. Я думаю. Про той самий Михайло, багаторазовий переможець Оскара, відомий актор, який все ще грає в кіно. О, він грає! І не в будь-якому місці, але в коробку "Беттман" (і інші фільми мого улюбленого Крістафера Нолан) і "Аустинська влада". На жаль, є такі речі!

213373

Джеймс Гарнер (82 років)

У 82 році він схожий на мачо, кілька метрів і тепер ви не можете розповісти про різницю від Schwarzeneger!

Роджер Мур (83 років)

Бондаж. Джеймс Бонд (незвичайно, не перший – третій). А Бог любить Трійці, тому Мур - один з його улюблених! Недавно, до речі, держава під назвою Москва була присуджена в гості.

Кірк Дуглас (94 років)

Відомий батько, на мій погляд, набагато довший, ніж його вже побілий син. Ця сім'я є прекрасним прикладом того, як говорячи «натюра відпочиває на дітей» - це в'язкова брехня і виховання. Суддя для себе: як мають Оскар, так і відомі жінки.

До речі, реальне ім’я Кірка – Ізсер Герсєвіч Данилович. Його батьки переселенці з Гомель.

Альона (75)

Сексуальний чоловік. Так багато сказали про нього про те, що він вже є сором'язливим, щоб писати щось інше, але ... не можна писати. А хто ще може похвалитися зйомок в рекламних оголошеннях у віці 75 років? Цей чоловік виріс дуже благородно. Тексти пісень, а це означає: І те, що він не хоче бути молодим.

Peter O'Toole (78 років)

Петро був щасливий грати з Audrey Hepburn і в Лоуренс Аравії. В цілому, його дроблення демоничного вигляду добре підходить під його ролями, як імператори і правителів.

Альберт Фінні (74 років)

В кінці 60-х років він здивував чарівність і незрівнянний Аудрі Хепберн, а в новому фрезенію в фільмі Big Fish. В цілому, ролі Альберта є «unchildish» – тут, в кінофільмі «Бурне Ультиматум», наприклад, в «Гра Девіла», «Студії нареченої» або в «Єрін Брокович».

р.

Sean Connery (80 років)

Ось перший James Bond! І будучи першим 007 є першим дівчина – хто приходить після того, як ви будете пам'ятати про життя.