Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Тейлор Swift.

Що говорять про красу і моду? Чи звертають увагу на них? Зацікавлений, нехтований, формується? І як їх думка впливає на їх зовнішній вигляд? Як розповів Yves Saint Laurent, «Найголовніша деталь в сукні – жінка, яка зношує її». Під kata - думка однієї милої дівчини, лука якого може просто бути легко скопійована і до, без побоювання перетворюватися в модну ляльку, приклад поганого смаку або повністю руйнується.

У пошуках заповнення пустих просторів у моїй шафі я побував на цьому юнацькому співачку з чудовим прізвищем Стриж. Вона виконує свої власні пісні країни. Не дивлячись на свою молодь (навколо 22), вона зуміла грати в два фільми, отримала нагороду Grammy і стала досить популярною. Якщо вона стала зіркою A-Class (наприклад, Madonna) - нагадуйте мені, замовляю медаллю як одного з тих, хто привернув увагу до неї :

І ось так вона говорить про моду: Ви знаєте, для мене це: Я люблю бути природним в повсякденному житті, коли я їду в магазин або десь ще, або перебування вдома. Але коли я на сцені, я люблю грати з різними стилями, кольорами. Спробуйте червоні губи сьогодні або фіолетові тіні завтра. Я маю на увазі, що я можу грати з різними зображеннями є одним з ваших улюблених речей, тому що це робить мене відчувати себе, як я приваблює власний стиль до сцени. . . ?

Її власний стиль виражається в її розкішному мані волосся, а також червоні і срібні сукні, які вона носить найчастіше. Плюс кантрі джинси, плюс натуральний для молодих дівчат спідниці і сукні. Плюс - в настрої - стиль 30-х. Невинний образ і досить гламурний. І змінний як хамелін. Що мені подобається про неї - можливість виглядати просто і шикарно одночасно. Чи не так велика дівчина?

- відео

р.

Р

р.

1223231

р.

269394

, Україна

р.

3610Р. 4200Р.