Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У мене є дуже чітка ідея, що вона буде мати дуже великий відділ для взуття та сумки. Я не маю такого великого гардеробу, нехай тільки так багато речей. Але не дивно, у мене є моя явна шафа, яку я заповнила щодня з речами, які я люблю. Включаючи сумки. Сумки – окрема бесіда. Я маю сильну віру, що жінка повинна бути не більше п'яти мішків (не знаю, що жінка є Victoria Beckham, звичайно). Тим не менш, іноді так складно зрозуміти, що ви дійсно любите від усього асортименту, який зараз пропонується клієнтам. Я вже давно думав і скомпільував список кращих дизайнерських сумок 10.
1,1 км Вірний De-Manta
Бренд: Олександр Маквін
Ціна: $1,150
Один з найцікавіших видів класичних сумок. Я вірю, що щось схоже (навіть, якщо фінанси дозволяють, це цей пакет) повинен бути будь-яким модологом. Це універсальний. Підходить як на добу, так і ввечері. Красиво і спочатку будується і oh-very roomy.
Як бонус - розбиті контури черепа.
Краще, ніж цей місткий пакет може бути зчепленням з тієї ж колекції.
2. Алекса
марка: Мулла
Ціна: $1,250
Ох, що красива зустріч! Я хотів би цей мішок довгий час. Стильний і досить сміливий вибір. Немовляті жінки здатні купити сміливий мішок, незважаючи на бажання кієна купити щось мило і знайоме. Але варто.
До речі, створення цього дизайнерського пакету Mullberry надихнула Олексій Чан, який постійно перевозив чоловічі брифери з нею.
р.
3. У Міс Rope Capra
Бренд: Крістіан Лоубутин
Ціна: $1,500
Це ідеальний пакет. Я люблю це ще більше, ніж червоно-сольове взуття. Дизайнер не змінює стиль в разі ручної поклажі. Внутрішня сумка виконана тоновим тоном з підошвами відомого взуття.
4. Посланник Python
Бренд: Bottega Veneta
Ціна: $4,500
Посланники все. Як мінімум одна дівчина повинна мати. У цьому я люблю яскраві смарагдові відтінку і форми. На мій погляд, така сумочка прекрасно розбавить загальний чорний вигляд і стане дуже приємним акцентом.
5. Умань Розабел
Бренд: Джиммі Чоо
Ціна: $3,100
Я дуже люблю сумки цієї форми, але я ніколи не думав, що я хотів би мішок з тваринним принтом. По суті, якщо я вибрав сумку леопарду, це було б одне. Що вражає мене про це практичність: вона підходить для роботи, і для прогулянки, і покупок з друзями, і на поїздці ... в цілому, в будь-якому місці.
6. Горба
Марк Якобс
Ціна: від 300€
Це не просто сумка, що я мріяв, це одне з обов'язкового походу речей на мій список. Класичний і дуже простий. Це її чарівність роками. І, звичайно, більш доступні ціни на паливо, бажання мати.
Основна проблема - вибір кольору. Я люблю всіх.
7. Еко
Бренд: Stella McCartney
Ціна:
Я люблю Стелла McCartney зчеплення. Ця покупка може вбити двох птахів з одним каменем. По-перше, будь ласка, з такою красою. По-друге, робимо мінімальні пошкодження планети. Штучна замшева зчеплення.
8. Щасливий.
Бренд: Ланвін
Ціна: $ 3,600
Дуже елегантний пакет, який буде важко проходити. Я вже давно захопився нею. Ось чому вона має назву. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
9. Навігація Шкіряний мішок на довгий ремінь
Бренд: Miu Miu
Ціна: $1,000
Яскрава сумочка, яка розбавить будь-який нудний вигляд. Що потрібно для будь-якого гардеробу. Хоча, звичайно, такий яскравий відтінок буде оскаржуватися тільки до вбрання серця.
10. Пробіг до зеленого
Бренд: Прада
Ціна: $2,600
Такий пакет, на мій погляд, дуже яскраво вписується в бізнес-наряддя. Ще більше: він не тільки вписується, але й бере його на новий, більш елегантний рівень. Також я думаю, що цей пакет буде виглядати в ретро стилі.
Фото: allhandbagfashion.com, allwomenstalk.com