Вигини Голлівуду

Останнім часом дуже модно переслідувати анорексічні стандарти моделей, кожен з яких може служити ідеальною сантехнікою – плоскою вертикальною поверхнею, якщо ви знаєте, що я маю на увазі. Але, як знаменита казка йде, людина не собака, він не кидає себе на кістках. І в Голлівуді, теж пам'ятайте це - є досить багато жінок серед зірок, які не позбавлені кривих, округлостей і інших булгів. Давайте подивимося на sexiest "unmodel" фігури.

Тонка талія Бейоса в поєднанні з закругленими стегнами змушує пам'ятувати неповторну фігуру Софії Лорен.

Кардашянські сестри – Кім, Крутні та Хлое – поєднують здорові, пишні форми з однаково здоровою впевненістю, що допомагає їм досягти успіху.

На вимогу є назва Крістіна Хендрікс sexiest woman в світі. Я не думаю, що я повинен пояснити чому.

Реклама Келвіна Клейна з Євою Мендесу звернула критика від тих, хто звик бачити його як моделі крихких і плоских дівчаток, і ми любимо це!

Коли зали Беррі вийшов з моря в помаранчевому бікіні як дівчина Бонда, стільці розтоплені в театрах!

Rihanna поєднує в собі розкішні довгі ноги і спокусливі округлі стегна.

Ну, скажімо, що згадка Дженніфер Лопес є банальним - але найдорожчі дупи Голлівуду не варто забувати!

Kate Winslet завжди відчуває себе впевнено в своєму тілі. Всім запам'ятовує скандал, коли вона вимагала видалити фотошоп зі своїх фотографій в журналі і повернути кілограми «краплих»! Дивовижна жінка!

р.

Scarlett Johansson є the гаряча білявка в Голлівуді, це важко сперечатися з це. І вона не призначена для фігури, яка виглядає як олівець.

Salma Hayek є дійсно розкішною жінкою. Принц написав пісню про її, що порівняв її вигини до фендера Stratocaster гітари. Що я можу додати, чи говорить поет?

Драгу Баррімор, який любить свою пишну фігуру так само, як він любить смачну їжу. Добре, що пояснює багато.

Penelope Cruz був досить струнким, але материнство дав її фігуру квітуча фемінність і чудові вигини.

Моніка Bellucci втілює гарячий тип італійської краси, колишня втілена Софія Лорен і Гіна Лолокрідіда.

Jennifer Love Hewitt з її «годинним склом» фігура змушує чоловіків скидати свої щелепи на підлозі!

Фотобанк

Категории

Смотрите также

Новое и интересное