Зірки '90s

З тих пір, поки не змінилися дев'яни, але як і зірочки тих часів! Роки роботи над зображенням не були в марно - вони стали абсолютно невизнаними. Давайте подивимося, що змінить їх зовнішній вигляд, і для кращого або гірше, ці зміни.

р.

У «90-х рр.» були одними з найпопулярніших хлопчиків-груп. Хлопці точно вирощують зараз.

Claire Danes відігравав багато ролей в кіно і театрі, але ми пам'ятаємо її в першу чергу за її роль як Juliet в суперечливих і іноді скандальних Romeo + Juliet.

Бренді з чарівним голосом підкорили світ з хітом «Хлопа Муна». Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це просто отримати prettier зараз!

Britney Spears змінив багато так як вона була молодий і крихкі школярка. Тепер це, рука на серці - пишна тітка з звичаями провінційної смуги.

Дженніфер Любов Гейтт замінив чарівність молоді з витонченістю і жіночністю. Britney, що ви навчитесь!

Melissa Joan Hart, зірка "Clarissa" і "Sabrina the Little Witch" тепер відкрила свій власний магазин цукерок. Головне не брати участь у дегустації!

Ви пам'ятаєте, що успіх Усгера розпочався в 1994 році? Я, це те, що він був схожий на спину.

Р

Джеймс Ван Де Невідомо!

Неил Патрик Харріс тепер виглядає більш органічно, ніж в дні «Дуге Дімер», де він виглядав тридцять років!

Р

Тіффани Тіссен, які ляли голову під час Beverly Hills 90210, дуже добре до цього дня.

р.

Джастін Тимберлак у дні N'Sync був дуже смішний молодий баран.