1952
гардеробна
Я колись писав, що я мріяв про велику гардеробну, яка підійме всі речі, які я люблю. Особливо взуття. Я знаю багато людей, які діляться цими мріями. Уявіть велику кімнату з штучним (або, мабуть, натуральним) освітленням, трохи піддано, але все ж досить насичений, щоб побачити в дзеркалі, що ви зносите. Багато полиць, полиць, вішалка, стелажі, закриті шафи (для підкреслення), на які сукні, спідниці, брюки, блузи, футболки, куртки, взуття, аксесуари... Будь-який, що вам подобається. Чи можна ви уявити красу? Уявіть, що хтось має все. Ви думаєте, що є нова причина бути ревнощим? Я думаю, що це для натхнення.
Нехай в абоді стиль деяких відомих жінок.
Крістіна Агилера
Усі туфлі угруповані ім'ям дизайнера - Louboutin, McQueen, YSL - кожна пара у невеликій родині.
Тамара Меллон
Засновник та креативний директор Джиммі Чоо
Я не можу допомогти, але помітив, що гардеробна Тамара вражає. На YouTube ви можете подивитися відео, в якому представлена заправка Тамара. Я зданий.
Мілі Цир.
Miley є aspiring взуття maniac.
Рахель Зое.
р.
Рачел не має спеціально обладнаного приміщення для одягу і взуття, всі предмети гардеробу дуже містилися в одному з номерів своєї квартири-студії.
Фергі
24525907
Для того щоб вмістити всі її одяг і взуття, Fergie довелося об'єднати два кімнати в її гардеробі.
Oprah Winfrey.
р.
І це гардеробна живої королеви, Oprah Winfrey. Все стримане, дуже королівське.
Ашлі Тисдейл
Заправка Ашлі виконана з двох комбінованих гостьових спалень в будинку Ашлі. Колекція взуття Ashley включає в себе близько 250 пар взуття, кілька улюблених сумок з Chanel, Louis Vuittons і Murakami.
nicole багаті
р.
Ніколь не має просторого приміщення, просто шафа. Але це не порожній.
Olivia дикий.
Вбиральня Olivia є більш схожим на старовинний магазин. Добре, що деталі та фурнітура в кімнаті допомагають відпустити це.
Мері Керрі
А хто любить дорогий бутік - Мар'яна.
Єва Лонгорія
Дуже хороший жіночий номер в Eva Longoria.
Париж Хілтон
І дуже дівчина Париж Хілтон.
Кім Кардашян
5526762
У одному з найстарших відео Кім не тільки знайомить всіх своїм гардеробним, але і показує його зміст.
Джейн Альдрідж
Jane Aldridge має блог, який називається море взуття. Вона дійсно має ціле море взуття. Численні фотографії не дозволяють сумніватися в цьому.
Чиара Ферані
Чиара також відомий блогер. На фото не так багато її гардероба як дивовижна колекція взуття, яка постійно поповнюється.
Фото: mizztissa.com, надstyle.com, доситьпортobello.blogspot.com