Крістіна Акілера

Після життя в шлюбі майже 5 років Крістіна вирішила розбити чоловіка, музиканта Георга Братмана. Вона заявила, що восени 2010 року. Як зазначено в заяві Крістіна за розлучення, причина її рішення стала «розчинними протиріччями» пари. Після 6 місяців невизначеності 15 квітня суд Лос-Анджелес остаточно завершив процес розлучення.

, Україна

Крістіна і Джордж одружився в Долині Напа 19 жовтня 2005 р. Розкішна і неймовірно романтична церемонія, на жаль, не врятувала шлюб.

У 2007 році була розкрита таємниця світу: Christina Aguilera вагітна! У січні 2008 року пара мала сина, Макс.

р.

Якщо ви незадоволені шлюбом, ваші діти потроїться першим. Це остання річ, яку я хочу, щоб мій син, - сказав співак, який пережив розлучення батьків у віці 7.

Кріс не загинув довгий час через розбиття з чоловіком і на множині фільму «Бурлеск» зустрівся з новим хлопцем Метью Ратлером. Він працював литий асистентом, але любов злий, як вони кажуть.

Нова пара вже встигла отримати сотні разів на сторінках вкладок через скандальні пригоди. Тривають вони. Christie був так п'яний, що поліція сказала, що вона не може піклуватися про себе. А Метью пішов на станцію для п'ятого водіння.

Що відбувається з маленькою Крісті? Чи є те, що чорний стейк після розлучення? Чи ухвалив зірку на повторення скандальних «побачень» колеги Бритней Списки? Хто знає... Головне, що Христина не помилилась з вибором.

Фото: знаменитості-gossip.net