1378
Кардашські секрети
Відомий факт, що краса вимагає жертви. Кожна людина має оскрісний поріг в назві краси. Для когось жертва полягає в молотці всіх рекомендацій по догляду за близькими, а потім в дикому темпі, щоб відновити які вони знищили. І для кого - щоденний ритуал краси, який приносить велике задоволення і море емоцій. З якоїсь причини я думав Кім Кардашян був другим типом людини. Вона має відмінну шкіру, приголомшливе волосся і, з її не худневе будівництво, завжди консервований, тонкий вигляд. Найголовніше вона любить спосіб вона виглядає. Я люблю себе. Сьогодні я збираюся розповісти вам жертвам Кім завжди виглядає ідеально.
Волосся.
Кім визнав, що вона невикористана пристрасть для видалення волосся. Вона виводить їх практично з кожного дюйма її тіла. Навіть з чола.
У інтерв'ю з Журналом УС, Кім сказав:
Якщо ви подивитеся на мої фотографії близько трьох років тому, ви можете побачити кілька рядів дитячих локонів на голову. Але вони не були достатньо для мене, щоб розчісувати їх назад, тому мені довелося чистити голову весь час, в останній раз я знімав їх з лазером, більше локонів з'являються. Крім чола, лазерне видалення волосся проводиться на ногах, руках, пахви і шиї зірки.
Манія для видалення небажаних волосся з'явилася в Кім як підліток.
З дванадцятирічного віку я почав воску в області бікіні. Це була щотижнева традиція - кожен п'ятниця ми скоригували наші брови і робили бікіні депіляції. Крім видалення, Кім пристрасний про додавання волосся. Наприклад, для деяких видів макіяжу вона використовує помилкові вії. Крім того, під час зйомки і при важливих церемоній вона носить помилкові локони.
Нігті.
Крім волосся Кім ретельно моніторить стан нігтів на руках і ногах. Нещодавно в салоні Beverly Hills, де отримала манікюр і педикюр.
Смоктати
Дуже чистою, гладкою і бездоганною шкірою є заздрість багатьох жінок.
У своєму останньому інтерв'ю з askmichaelcohen.com, художник макіяжу Mario Dedivanovik, який працює на Кардашянських сестрих макіяжу, сказав, коли запитав, як Кім піклується про свою шкіру:
Кім завжди змиває її макіяж перед ліжком, що дуже важливо. Найгірше, що ви можете зробити до вашої шкіри, залиште свій макіяж на ніч. Кім використовує лінію догляду за шкірою Perfect Skin. До складу входить пілінг, який видаляє відмерлі клітини. Я також використовую сироватку La Mer, щоб зробити її обличчя свіжим і привабливим.
Малкa
Для своєї, далеко від підстилки, Кім виглядає просто дивно. Кім не заперечує себе що-небудь: вона їсть все, що її тіло вимагає, і тому не відлякує себе для целюліту, про який вона говорить так багато, але ніде показує.
Який секрет? У інтерв'ю вона розповідає про години вправ і танцювання. І я вірю її.
Але це єдиний секрет її консервованої фігури? Чи є щось інше? І ви знаєте, є. Цей секрет лежить вбрання Кімів і іноді відчуває себе.
Загадка знаходиться в чарівній лляній, витягуючи всі недоліки фігури.
Фото: gawker.com