Зоряне братство

Зоряне братство

Тема не нова, але я з цікавістю розглядала зіркових братів і сестер, весь час думала, а що відчуваєш, коли твій брат, наприклад, Колін Фаррелл? Вас розпирає гордість або ви втомилися від того, що вас сприймають як доповнення до відомого родича в першу чергу? Добре, якщо ваш брат, а коли ваша сестра красива, відома, успішна актриса, не у кожної дівчини завжди буде радісна посмішка.

Починатися!
Зоряне братство

Одна з найвідоміших у світі зіркових пар брата і сестри. Незважаючи на всю велич і заслуги Майкла, Джанет змогла досягти успіху як успішна співачка і не залишилася в тіні брата.
Зоряне братство

Зоряне братство

Джанет не тільки співачка, але і актриса: вона зіграла з Едді Мерфі у фільмі «Божевільний професор».

Скарлетт і Хантер Йоханссон
Зоряне братство

Скарлетт і Хантер - близнюки, брат зіркової діви з'явився на світ на кілька хвилин пізніше.

Зоряне братство

До речі, сім'я Йоханссон досить велика: у Скарлетт є ще один брат Адріан і сестра Ванесса.

Коллін і Клодін Фаррелл
Зоряне братство

Сестра Коліна є особистим помічником брата. Кажуть, він ласкаво називає її «моя П'ятниця», мила, правда? :-)
Зоряне братство

У той же час, Клодін - це ще й красуня!

Сестри Джей Ло: Леслі та Лінда.
Зоряне братство

Зоряне братство

Старша сестра Дженніфер Леслі присвятила своє життя сім'ї, а Лінда працює радіо- і телеведучою.

Сестри Міллер. Старша сестра Сієнни, Саванна, професійна дизайнерка.
Зоряне братство

Зоряне братство

Разом вони створили бренд Twenty8Twelve, обличчя та тіло якого... Вгадайте хто? Звичайно ж, Сієнна!
Зоряне братство

Зоряне братство

Зоряне братство

Олівер і Кейт Хадсон.

Зоряне братство

Зоряне братство

Старше дітище Голді також працює в кінематографі, на жаль, не так успішно, як його сестра.

Сестри Олсен, не менш знамениті близнюки.

Зоряне братство

Зоряне братство

З шкідливих дівчат з сімейних комедій вони виросли в справжніх красунь!
Зоряне братство

Зоряне братство

Ще один популярний сестринський тандем – Ешлі та Джессіка Сімпсон.
Зоряне братство

Джессіка більш жіночна, Ешлі вибирає хуліганський образ. На будь-який смак, як то кажуть. :-) Хоча, раніше це було тільки так, зараз вони обидва досить примадонни.

Зоряне братство

Зоряне братство

Зоряне братство

Я не могла не думати про Брітні та Джеймі.
Зоряне братство

Зоряне братство

Сестри дуже схожі, з деяких ракурсів складно визначити, хто перед вами: поп-принцеса або її молодша сестра.
Зоряне братство

Зоряне братство

Френк і Сильвестр Сталлоне.
Зоряне братство

Зоряне братство

Френк - співак і актор, грав разом з братом в легендарному «Роккі», пише музику до фільмів, але так і не став широко відомим. Хоча, які б не пройшли його роки, в 60 років життя тільки починається! Особливо з композиторами. :-)

Від себе особисто додам для повчання нащадків: на мою думку, не так важливо, наскільки знаменитий ваш брат чи сестра. Добре, коли є розуміння і підтримка, іноді це крутіше за будь-яку популярність.

P.S. Мій брат пообіцяв мені стати рок-зіркою і привітатися зі сцени!! Я все ще чекаю...

Фото: stuff.com, celelbitchy.com