Тема не нова, але я з цікавістю розглядала зіркових братів і сестер, весь час думала, а що відчуваєш, коли твій брат, наприклад, Колін Фаррелл? Вас розпирає гордість або ви втомилися від того, що вас сприймають як доповнення до відомого родича в першу чергу? Добре, якщо ваш брат, а коли ваша сестра красива, відома, успішна актриса, не у кожної дівчини завжди буде радісна посмішка.
Починатися!
Одна з найвідоміших у світі зіркових пар брата і сестри. Незважаючи на всю велич і заслуги Майкла, Джанет змогла досягти успіху як успішна співачка і не залишилася в тіні брата.
Джанет не тільки співачка, але і актриса: вона зіграла з Едді Мерфі у фільмі «Божевільний професор».
Скарлетт і Хантер Йоханссон
Скарлетт і Хантер - близнюки, брат зіркової діви з'явився на світ на кілька хвилин пізніше.
До речі, сім'я Йоханссон досить велика: у Скарлетт є ще один брат Адріан і сестра Ванесса.
Коллін і Клодін Фаррелл
Сестра Коліна є особистим помічником брата. Кажуть, він ласкаво називає її «моя П'ятниця», мила, правда? :-)
У той же час, Клодін - це ще й красуня!
Сестри Джей Ло: Леслі та Лінда.
Старша сестра Дженніфер Леслі присвятила своє життя сім'ї, а Лінда працює радіо- і телеведучою.
Сестри Міллер. Старша сестра Сієнни, Саванна, професійна дизайнерка.
Разом вони створили бренд Twenty8Twelve, обличчя та тіло якого... Вгадайте хто? Звичайно ж, Сієнна!
Олівер і Кейт Хадсон.
Старше дітище Голді також працює в кінематографі, на жаль, не так успішно, як його сестра.
Сестри Олсен, не менш знамениті близнюки.
З шкідливих дівчат з сімейних комедій вони виросли в справжніх красунь!
Ще один популярний сестринський тандем – Ешлі та Джессіка Сімпсон.
Джессіка більш жіночна, Ешлі вибирає хуліганський образ. На будь-який смак, як то кажуть. :-) Хоча, раніше це було тільки так, зараз вони обидва досить примадонни.
Я не могла не думати про Брітні та Джеймі.
Сестри дуже схожі, з деяких ракурсів складно визначити, хто перед вами: поп-принцеса або її молодша сестра.
Френк і Сильвестр Сталлоне.
Френк - співак і актор, грав разом з братом в легендарному «Роккі», пише музику до фільмів, але так і не став широко відомим. Хоча, які б не пройшли його роки, в 60 років життя тільки починається! Особливо з композиторами. :-)
Від себе особисто додам для повчання нащадків: на мою думку, не так важливо, наскільки знаменитий ваш брат чи сестра. Добре, коли є розуміння і підтримка, іноді це крутіше за будь-яку популярність.
P.S. Мій брат пообіцяв мені стати рок-зіркою і привітатися зі сцени!! Я все ще чекаю...
Фото: stuff.com, celelbitchy.com