8775
Старе братство.
Це не нова тема, але я шукаю на зоряних крилах з інтересами, дивлячись, що це подобається вашому брату, як Colin Farrell. Ви втомилися сприйматися як доповнення до відомого родича? Ну, якщо ваш брат, і коли сестра красива, знаменита, успішна актриса, не кожна дівчина завжди буде мати щасливу посмішку.
Давайте!
р.
Одна з найвідоміших зоряних пар у світі – це «бра і сестра». Незважаючи на всі переваги і заслуги Михаїла, Janet вдалося тримати себе як успішна співачка і не залишатися в тіні її брата.
Janet – це не тільки співачка, але й актриса: вона відіграла з Едді Мерфі в кінофільмі «Часливий професор».
Скарлетт і мисливець Йохансон
Скарлетта і мисливець є близнюками, братом зірки diva був народився кілька хвилин пізніше.
3610Р. 4200Р.
До речі, сім'я Джоансон досить велика: Шкарлетт має ще один брат Адріан і сестра Ванесса.
Колеен і Клаудін Фаререлл
Сестра Колліна - її помічник брата. Вони кажуть, що він торіонно називає його "м'я п'ятниця", хороший, це не так? :-
Claudine також красива.
Ю. Сестри Ло: Леслі і Лінда.
Стара сестра Дженніфера Леслі присвятила своїй родині життя, тоді як Лінда працює як радіо і телеведучий.
Сестри Міллера. Стара сестра Сенни, Savannah, є професійним дизайнером.
Разом вони створили бренд Twenty8Twelve, особа якого і тіло ... вгадайте, хто? Звісно, Сеенна!
, Україна
Олівець і Кат Худсон.
У кіно, на жаль, не так вже сестра.
Сестри Ольсен, однаково відомі близнюки.
Від поганих дівчат з сім'ї зустрілися в реальні красуні!
Ще одна популярна сестра тандем: Ашлі і Джессіка Сімпсон.
Jessica є більш жіночний, ashley вибирає бульб. Для будь-якого смаку, як кажуть. :- Незважаючи на те, що це було тільки до того, що зараз вони дуже чудові.
85.198276
Я не можу допомогти, але думаю, що Britney і Jamie.
Р
Сестри дуже схожі, з деяких куточків важко визначити, хто перед вами: поп-королева або її молодша сестра.
Франк і Сильвестр Stallone.
Франк – співак і актор, відіграний своїм братом в легендарному «Рокті», пише музику для фільмів, але він ніколи не отримав поширену популярність. На 60 років життя тільки починається! Особливо композитори. :-
Я додаю від себе до моєї постерності: для мене це не важливо, як славиться ваш брат або сестра. Це добре, коли є розуміння і підтримка, іноді він охолоджується, ніж будь-яка популярність.
П.С. Моє брат пообіцяв мене бути рок-зіркою і сказати hello від етапу! Всі очікування.
Фото: stuff.com, celbitchy.com