Красиві очі.

Як ви знаєте, більшість зірок гламурні і красиві не самі - але за допомогою макіяжу. Основа, тон, чорнило, порошок, тіні, маленький фотошоп, і тут у нас є гламурний образ зірки. Але я нічого не маю проти макіяжу – це допомагає перетворити, показати себе в кращому світлі, зробити свіжу замітку в нудному повсякденному житті. Ще одне, що макіяж повинен бути в темі, він повинен бути добре зроблено і повинен прикрасити дівчину, не зіпсувати її. Моя особиста топ 10 бойових колоритних зірок.

10. Ума Тюрман

Ума зазвичай віддає перевагу натуральному, натуральному макіяжу. Але не цей час. Цього разу її стилісти створили дуже вражаючу і яскраву флешку 60-х років. Під таким макіяжом потрібно величезні сережки, довгі намистини і яскраве плаття на кольорових квадратах - це буде справа для деяких тематичних вечірок.

9. Навігація Рахель Вейс.

Рахель - це загальна відсутність будь-якої присутності. Не можна побачити. Звичайно, іноді Rachel wears макіяж так ви можете побачити його, але я люблю це. Дуже добре відповідає епоху загального бажання природності.

р.

, Україна

8. У Keira Knightley.

Хороший варіант димки, який навіть хлопчик-подібна дівчина, як Кіра дає трохи жіночності і таємничості.

7. Про нас Джессіка Альба

Чи не вона виглядає так молодий і грайливий з її світлою помади і золотисто-коричневих тіней? Так само як дівчина на сусідній вулиці. Як кажуть, прості і смачні. Вам не потрібно нічого робити.

6. Жнівень Charlize Кольори

Забарвити фарби дуже по-різному, але кожен раз її макіяж має одне незабутнє майно - він світиться. Як це зробити?

, Україна

5. Умань Софія

Величезні очі Софії висвітлюються яскравими чорними стрілками і здаються ще більшими. Сультри італійського макіяжу, який давно став гламурним Голлівудським стандартом. Я ніколи не був шутер, як це.

4. У Грейс Келлі.

Ще один варіант Голлівудського чарівника - але більш зарезервований і королівський. Підступ на губах. Очі підкреслюють тільки яскраві тіні. Дуже елітний. Дуже елегантний.

Р

3. У Грета Гарбо.

Одна з найбільш оригінальних схем гламурного макіяжу в історії. Тонкі брови і чітка лінія вздовж верхньої повіки роблять очі Гарбо глибокими і загадковими. Один з улюблених акторів є через макіяж.

Р

2. Мадонна як Єва

Дуже простий і ефектний макіяж. Підвіска розміщується на очах і губах одночасно. За всю свою яскравість - не дає вражень занадто непристойним або вульгарним. Це чудовий фільм і Мадонна співає чудово.

Габаритний зображення

1,1 км Це як я можу зробити.

Людина не дуже мій, але все ще...

р.