1610
Я знаю ходьбою.
Нещодавно я розповім про взуття, яке було створено для цієї весни. Але є взуття, створене дизайнерами, виключно як об'єкт мистецтва, а не трамваєм на тротуарах.
Іноді вони виглядають неправомірно, але не можна визнати – вони інвестували багато талантів і уяви.
1,1 км Антоніо Берарді
Звичайно, ходьба в ці черевики непросто, але Вікторія Бекхем, наприклад, вдалося!
2. Християн Лоубутин
«Таке взуття не призначене для того, щоб ходити в них – ви можете лише лежати в них! й
3. У Елко Мурр
Важко сказати, що це взуття, але вони виглядають фантастично.
3610Р. 4200Р.
4. Олександр Маквін
Олександр Маквін надихнув, щоб створити ці незвичайні взуття з класичним важеством.
5. Умань Юліан Хейкс
Вони кажуть, що вони взуття. У будь-якому випадку, цей предмет можна використовувати тільки для прикраси інтер'єру, правильно?
6. Гуо Пі.
Патерн на ці туфлі, безумовно, досить, але ходьба на таких платформах без спини просто страшно.
7. Олександр Маквін
Ой мій Бог, навіть власник ноги в моделювальному бізнесі, Гейді Клум, не подарував стояти на такому майданчику! Це право, ці ноги повинні бути захищені.
8. У Поли Вейрти
Це чарівне створення називається «Масохістські підбори». Я не знаю, що ще можна додати тут!
9. Навігація Mathieu Missiaen і Julien Morin
І це взуття, як правило, папір, але якщо ви шукаєте – в плані утилітаріанства, вона не відрізняється від більшості попередніх моделей. Яка красива річ!
10. Олександр Маквін
Тільки жилет буде кидати на такому взутті! І ми не можемо, ми просто бачимо.
Р
11. Латинки
І ці каблуки офіційно найвищі в світі і перераховані в Книги рекордів Guinness!
Іноді вони виглядають неправомірно, але не можна визнати – вони інвестували багато талантів і уяви.
1,1 км Антоніо Берарді
Звичайно, ходьба в ці черевики непросто, але Вікторія Бекхем, наприклад, вдалося!
2. Християн Лоубутин
«Таке взуття не призначене для того, щоб ходити в них – ви можете лише лежати в них! й
3. У Елко Мурр
Важко сказати, що це взуття, але вони виглядають фантастично.
3610Р. 4200Р.
4. Олександр Маквін
Олександр Маквін надихнув, щоб створити ці незвичайні взуття з класичним важеством.
5. Умань Юліан Хейкс
Вони кажуть, що вони взуття. У будь-якому випадку, цей предмет можна використовувати тільки для прикраси інтер'єру, правильно?
6. Гуо Пі.
Патерн на ці туфлі, безумовно, досить, але ходьба на таких платформах без спини просто страшно.
7. Олександр Маквін
Ой мій Бог, навіть власник ноги в моделювальному бізнесі, Гейді Клум, не подарував стояти на такому майданчику! Це право, ці ноги повинні бути захищені.
8. У Поли Вейрти
Це чарівне створення називається «Масохістські підбори». Я не знаю, що ще можна додати тут!
9. Навігація Mathieu Missiaen і Julien Morin
І це взуття, як правило, папір, але якщо ви шукаєте – в плані утилітаріанства, вона не відрізняється від більшості попередніх моделей. Яка красива річ!
10. Олександр Маквін
Тільки жилет буде кидати на такому взутті! І ми не можемо, ми просто бачимо.
Р
11. Латинки
І ці каблуки офіційно найвищі в світі і перераховані в Книги рекордів Guinness!