Слово "Папаразо" народився Флеріко Фелліні.

Папарази, звичайно, злий. Незважаючи на те, що вони дають всі види блогерів (як мені) їжі для gosip. Paparazzi всюди сходження, як cockroaches і не пускати зірки спокійно. Вони також загинули принцесу Діану. Але деякі з них фотографії люблять роботу мистецтва. Моє особисте верхні винищувачі зірки-фотографічного фронту.
8639765

Слово «Папаразо» народився Фредерік Фелліні, який приніс одну таку фотографію імені Папарццо в фільмі «Свеет Життя». Прототип Папарццо був відомий італійський фотограф і друг Фелліні Тазіо Секьяролі, робота якого прихована під фотокінетрином "Фокус на Італії". Як він прокоментував, Секчиролі - варто пробачити його професія «похил». Він отримав великий постріл, кус.

, Україна

Габаритний зображення

до 1 2 3 4+

3250Р. 3700Р.

- відео @

Ще один великий комрад є ініціатором фотозвіту та фотожурналізму Henri Cartier-Bresson. Він сказав, що я слухаю фотографії. Що страшно. Ви не можете підробити презентацію. Я люблю правду і тільки показати правду. Він став легендою не тільки через те, що його технічно досконалі і дуже цікаві постріли, але і через його методи зйомки: наприклад, він був відомий своєю здатністю залишатися «невидимимимим» для людей, які він постріл. І це не завжди знаменитості.
45196 р.

Marcello Gipetti є одним з найвідоміших фотографів класичної епохи папарази. Я люблю стріляти Bridget Bardot, а також різні знаменитості в різних - часто непристойні пози. Особливо нелюкі Ліз Тейлор з чоловіками - Gipetti знову зняв їх і знову. На машині, на пляжі, біля басейну. Чоловік був жартівливим.

499 р.

1428545

8315997

Р

Звичайно, це не просто ці три. У світі багато хороших і нестерпних фотографів. Ось пара картинок.

Грета Гарбо. Фото Джорджс Дудогнон
, м. Київ

Мартелло Мастроаніні. Foto by Артуро Заваттіні
2725554

Федеріко Фелліні. Foto by Артуро Заваттіні

Бригітте Бардот. Фото Патрик Морін.