Краса - страшна сила.

Якщо краса - страшна сила, то талановиті люди неоднозначного зовнішнього вигляду, на мій погляд, неймовірна привабливість. Коли ви втомилися від пошуку на лисці, завжди стильний, ідеальний тюнінг світлих красунь до кінчиків ваших вух, вони приходять: дуже своєрідний, відверто потворний, часто шокуючи, непристойно яскраві зірки.

Я презентую свою колекцію найвідоміших знаменитостей. Деякі з них неймовірно талановиті, деякі з них будуть долі завжди на слухання (корекція: від волі відомого батька або чоловіка). Почнемо!

Переможець п'яти прем'єрних премій, співак, танцюрист і DJ Lady Gaga.

Яскравий приклад як зовнішній непривабливість може бути виконаний не тільки цікавим, але і сексуальним. Що таке відео для пісні «Alessandro»?

р.

Звісно, італійські коріння Гага вражають таку деталь як ніс.

Жінка пізнього Курта широко відома своєю вульгарною поведінкою, Courtney часто згадується як «яллі вдово». Вона в її 20-х і 45-х: віскі, танці, скеля і рулет!

Габаритний зображення

Барвисті мадам.

Так, не Леді. Ну і всі вихрові віолетки вранці?

Судні колись був номінований на Golden Globe за свою роль у народі проти. Ларрі Блінт: талант в цій жінці безперечно присутні. Вона просто любить ходити більше, ніж працювати.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Він страшний. Він страшний. Іноді навіть знезаду. Він також неймовірно талановитий, унікальний і сексуальний. Іван Гавін Малкович.

Габаритний зображення

р.

Що чарівний манек!

Іноземці, які в своїй кар'єрі в кіно, де були досить «помітні» ролі, Джон ніколи не виграв Оскар, хоча він був номінований двічі.

9169966

Немає "Scary Top" повна без цього персонажа. Я кажу більше, Марілін Мансон є стандартом ugliness, на якому він побудував свою кар’єру.

р.

Один день друг шахти, коли ми були 15, сказав, що вона мала новий ідол: смішний, незвичайний, талановитий музикант: це було те, як я зустрів Марілін.

Ми завжди були для свободи слова.

Цей молодий представник родини Осборів ніколи не відрізняється тонкою фігурою і ніжним смаком. Привіт, тільки визволена людина дозволить собі вже неоднозначним виглядом цілеспрямовано зробити ще більш сумнівним.

Після того, як скандал зламався через кришку музичного альбому Келлі: співачка гарно побудувалась на ньому, що насправді виявилося лише фотошопом, далеко від реального розміру дівчини. Не один очікуваний такий налаштування: він назвав себе “скаржем”, сидить у спинці за його будівництво.

Список складається з лауреата Оскара, найвідомішого світового жиру, Renee Zellweger.

Я справді здивував, що актриса з таким зовнішнім виглядом часто дається роль милих і добрих красунь. Це означає, що краса з'являється в межах.

Габаритний зображення

Цікаво, що серед колишніх друзів Рену багато красивих чоловіків. Підтверджено гіпотезу «підприємства».

Якщо я мав вибір: талант або краса, я віддаю перевагу колишньому, бо я вірю, що є багато красивих, але все ще цікаві для погляду. Або можливо, я просто оправив мій "велич"? Але згідно з вже перевіреною гіпотезою чоловіка, у мене є ще одне красиве, ніж інше! Це спосіб я збираюся. :-

Фото: Socialitelife.com