Татуювання зірок

У людей похилого віку їх тіла з неприпустимими відмітками з часу неприпустимо — з'являтися більш залякування до ворожих племен, зберігати пам'ятні дати або фрази на їх тілах, стати sexier, після усього. Не виняток. Найголовніший приклад любителів татуювання Angelina Jolie, звичайно. Але так багато хто сказав про те, що ми можемо, нарешті, поставити її біля і приділити увагу іншим зіркам.

Як лікувати татуювання до вас. Іноді ви дивитеся і розумієте, що дійсно красива, і іноді ви не можете зрозуміти, що так страшна. Які з зірок отримали татуювання і чому?

Вінгс

Я всі так ніжні і повітряні, і в серці я ангел. Де мій крила? Ось мої крила! Це гарна ідея, але я шкодую, коли ви бачите, що з зірок думають, що вони ангели. Де з'являється модна приходь? Nicole Richie і kelly Osborne. Як ми віримо їх.

Хто я і що я зробив тут?

Короткі описи коханої людини також тема. Все залежить від скромності, знову. Або вміння сміятися на себе. Щоб надати вам уявлення про різницю між цими двома поняттями, я подарую вам два приклади: Nicole Richie з татуюванням “віргін” і Аманда Seyfried з татуюванням ... um ... Я бачу, я не можу писати тут, але знаю, що такі слова перед дітьми не повинні одягатися.

Бог благословив мене.

Я пишу, я курю, я снижку. Я можу зробити що-небудь, тому що у мене є татуювання, для якого добрий хлопець спасить мене! Як діти, чесно. Я особливо люблю те, що деякі люди отримують татуювання на місці, де вони не можуть бачити їх. Блитні Списки з словом «Високий» навколо шиї. Або Драже Баррімор з хрестом на нозі. Катерина Прийміть слово "Jesus" на зап'ясті. Ну, це татуювання буде принаймні служити нагадуванням релігійної моральності, сподіваюся.

р.

До загибель до нас частина.

Тату для пам'яті стала все більш популярним серед зірок. Дати весілля, імена дружин і чоловік, діти, родичі, собаки. Точка полягає в тому, що татуювання залишається для життя, що означає, що любов буде вічною. Навігація, наївні люди. Eva Longoria намагається відповідати тату з словом "nine" - номер команди її баскетбольного чоловіка Tony Parker. Немає чоловіка, ні татуювання. Вікторія Бекхем має івритове слово, яке означає «Я маю на увазі мій чоловік. й

27570652р.

Я ніколи не забув тебе.

Для деяких зірок, отримувати татуювання, як годування вузлика. Якщо ви закохані, отримайте татуювання. Осінь, аварії, отримати татуювання. Посмішка, отримати татуювання. Рожева має слово «Що йде навколо... Приходить навколо» на зап'ясті. Scarlett Johansson має дуже незвичайну татуювання – кольоровий краєвид. Я хочу вірити це місце, де вона була щаслива.