1063
Життя брюнетки
Я вірю, що жирні красуні можуть бути дівчатами з темним кольором волосся, наповненими пристрастю і таємницею. Чорний вважається sexiest і найбільш привабливим кольором. Тому деякі голлівудські актори досить свідомо обирають її як основний колір, а не трохи пошкоджуючи вибір, який вони зробили. Тексти пісень, а це означає: І вони прямо, тому що якщо вони були блондинка, вони не будуть виглядати так яскраво.
Aishwarya Rai. Майже єдина актриса Боллівуд, яка зуміла завойовувати Голлівуд.
Р
Додаток Hathaway. Абсолютно її колір волосся. Її Білявка в Alice в Wonderland made me panic.
Cindy Crawford. Темні локони відмінно підкреслюють контури її обличчя, особливо в поєднанні з відомими гілочками.
р.
Судні Cox. Ви коли-небудь бачили її білявка? Я не зробив нічого, і я думаю, що це найкращий.
1 999 р.
Демі Мур. спекотна річ, і якщо вона була світла, вона втратила половину своєї чарівності.
Єлиза Душку. Дуже приваблива брюнетка.
Лив Тилер. Навіть як люцер, вона ще мала темне волосся.
6624542
Емілі Блан. Якщо це було світло, він буде виглядати як молитву. Ось зест.
Р
Гіна Гершон. Про це
Юлія Ормонд. Очі і волосся. Ммм.
Крістен Стурт. З чорним чубчиком виглядає бродіння і свіжа, і коли він забарвлюється в блондинки, виходить ще одна лялька.
Selma Blair. Хто думав, що вона буде такою дівчиною?
Манди Мур. І вона не виглядає яскраво. Набагато цікавіше темне волосся.
779877р.
Міла Куніс. Ця брюнетка тепер на всіх губах, і ви можете чітко побачити, що за ним.
Penelope Cruz. Білявка, ймовірно, буде виглядати гірше, ніж біла королева Аліса Wonderland.
доб.
Sandra Bullock. В одному з її інтерв'ю вона прийнята, що вона повністю брюнетка, навіть всередині, так не світло тони, крім зйомок.
р.
Aishwarya Rai. Майже єдина актриса Боллівуд, яка зуміла завойовувати Голлівуд.
Р
Додаток Hathaway. Абсолютно її колір волосся. Її Білявка в Alice в Wonderland made me panic.
Cindy Crawford. Темні локони відмінно підкреслюють контури її обличчя, особливо в поєднанні з відомими гілочками.
р.
Судні Cox. Ви коли-небудь бачили її білявка? Я не зробив нічого, і я думаю, що це найкращий.
1 999 р.
Демі Мур. спекотна річ, і якщо вона була світла, вона втратила половину своєї чарівності.
Єлиза Душку. Дуже приваблива брюнетка.
Лив Тилер. Навіть як люцер, вона ще мала темне волосся.
6624542
Емілі Блан. Якщо це було світло, він буде виглядати як молитву. Ось зест.
Р
Гіна Гершон. Про це
Юлія Ормонд. Очі і волосся. Ммм.
Крістен Стурт. З чорним чубчиком виглядає бродіння і свіжа, і коли він забарвлюється в блондинки, виходить ще одна лялька.
Selma Blair. Хто думав, що вона буде такою дівчиною?
Манди Мур. І вона не виглядає яскраво. Набагато цікавіше темне волосся.
779877р.
Міла Куніс. Ця брюнетка тепер на всіх губах, і ви можете чітко побачити, що за ним.
Penelope Cruz. Білявка, ймовірно, буде виглядати гірше, ніж біла королева Аліса Wonderland.
доб.
Sandra Bullock. В одному з її інтерв'ю вона прийнята, що вона повністю брюнетка, навіть всередині, так не світло тони, крім зйомок.
р.