Пам'ять Мурфі

Вона сказала: «Мірке», «Посмішка», «Рай Сонця».

вона була білявка і брюнетка, wore довго волосся і коротко, сміється і cried. Ведучи вищу освіту, адже серед своїх шанувальників не було охолодження. Зіграно божевільних людей і простати. І вона посміхалася, посміхалася, посміхалася... Посмішка була свого стилю, її особистість, її все - вона посмішка сама.
Пам'ять Мурфі Р

Смішні речі, що вона присвятила її всьому житті, але не кіно, ні, але життя. Вона загинула молодий.

Після навчання смерті Бретані Аштон Кутчер написав на своєму блозі: "В даний час світ втратив промінь світла". Моя найглибша співачки до сім'ї Бретані, її чоловіка і її дивовижна мати Шарон. Я побачу тебе з іншого боку, малюка. «Бриттанія Мурфі» була як сонце, так і її посмішка була інфекційною. й

Світ втратив промені сонячного світла, вони писали.

Я бачив її вперше в 8 Міл. Я був зачарований. Коли я почув її смерть, я був здивований і сумний. Як це? Весь цей час я хотів писати, "Що жито." Що таке шампан. Скільки часу нам на цій землі. РІП.

8 000 р. Mile ще одна з моїх улюблених фільмів. Brittany є одним з ваших улюблених митців. Не зірок - артисти. Вона була як друга. Не тільки для мене, але для всіх своїх шанувальників, які не охолоджують вчитися, але вона була прохолодною. Як "8 Mile":

Шукайте, якщо у вас є один постріл, або одна можливість
Щоб захопити все, що ви коли-небудь хотіли - Одного разу
Якщо ви захопили його або просто дозвольте його ковзати? й

Я пам'ятаю Brittany Murphy. Дякуємо Богу за мир. Побачити вас з іншого боку ...
Пам'ять Мурфі Габаритний зображення

8664846

Пам'ять Мурфі

Пам'ять Мурфі

Пам'ять Мурфі , Україна

Пам'ять Мурфі

Пам'ять Мурфі

Пам'ять Мурфі

Пам'ять Мурфі р.

Пам'ять Мурфі

Пам'ять Мурфі

Пам'ять Мурфі