Від княгині до муди

Як часто я завоював дітей відомих батьків? Вони, я розумів, мають все: гроші, з'єднання, популярність, реалізувати себе як вам подобається. Пізніше я розумію, що така «просвіта» буде досить пошкоджена зоряною дитиною (серія забитих прикладів, я думаю, вже поплавився перед очима). Герой мого посту є лише з цього «щасливого» списку: богемні батьки, ранній полум'я, високі надії, і, як логічне продовження, панантне життя, наркотики, скандальний літопис, репутація зовнішнього боку і кар'єрний дно.

При цьому за такими обставинами знайдуть силу і наполегливість, щоб радикально змінити ситуацію, спосіб життя і повернутися в ряди першого. Роберт Downey Jr. здатний подолати свою залежність, довести, що він є актором генія і знову-enter світу великого кіно.
Від княгині до муди

Коли Роберт був 8 років, його відомий батько режисер першим дав йому спробувати наркотики, так що актор спробував всіх шармів дорослого життя до приходу до віку.
Від княгині до муди

Від княгині до муди

Від княгині до муди Габаритний зображення

Роберт подарував високі надії, з дитинства голодуючи в фільмах батька. У 1992 році за основну роль у фільмі «Чаплін» була номінована на «Оскар».
Від княгині до муди

Від княгині до муди

Від княгині до муди

Незважаючи на яскраві перспективи, Роберт зданий силі пристрастей: партії, алкоголь, боротьба, наркотики, його ім'я постійно спалахнула в лову лінію.
727130р.

Від княгині до муди р.

За сім років, Downey від Sarah Jessica Parker, але це не вдалося. На мій погляд ви можете описати цю ситуацію з фразою від Fight Club: Ви знаєте, що ми зустрілися в дуже дивному періоді мого життя. ?
Від княгині до муди

Від княгині до муди

Від княгині до муди

Від княгині до муди

Після того, як поліція припинила машину, за колесом якого влаштовується внизу, і зовсім голий! Уявіть цю картину...
Від княгині до муди

Від княгині до муди - Новини

Від княгині до муди р.

Пити. :
Від княгині до муди

Пити не погані, вони? :

У долі актора відбулася зустріч з продюсером Сусаном Левіном на сцені фільму «Готичний». Саме ця жінка, яка згодом стала дружиною Дауна, яка допомогла актору зупинити пити і наркотики, повернутися до серйозних кінопроектів, знову почати жити!
Від княгині до муди

Від княгині до муди , Україна

З приходом Сусана, який в Голлівуді називається «Подорож, що врятував Downey Junior», кар’єра Роберта почала отримувати вражаючий імпульс.
Від княгині до муди

Від княгині до муди

Першим великим успіхом був Залізний людина, після того, як Guy Ritchie's Sherlock Holmes.
Від княгині до муди Габаритний зображення

Після Шерлоку я приділяв пильну увагу чарівному інтелектуальному актору Downey Jr.
Від княгині до муди

З Judick.
Від княгині до муди

Тут і нагороди не довгалися: за роль Холмса, Роберт отримав Золотий глобус.
Від княгині до муди

Від княгині до муди

Роберт має сина, Індіо, від свого першого шлюбу (аласа, це не Сара Джессіка), до якого тепер модель тато готує сніданок і бере його до школи. Є сльози ніжності.
Від княгині до муди

Від княгині до муди

Мій син вирощений.
Від княгині до муди

Життя краще!
Від княгині до муди

Від княгині до муди

Від княгині до муди

Від княгині до муди

Від княгині до муди

Від княгині до муди

Я не буду писати неправдиві фрази про реанімацію та повторення пріоритетів. Я скажу, що це приємно, коли ви відчуваєте не тільки сліпу любов до красивих очей, але й реальну людську повагу до відомого актора: Роберт Downey заслуговує на це.