Від княгині до муди

Як часто я завоював дітей відомих батьків? Вони, я розумів, мають все: гроші, з'єднання, популярність, реалізувати себе як вам подобається. Пізніше я розумію, що така «просвіта» буде досить пошкоджена зоряною дитиною (серія забитих прикладів, я думаю, вже поплавився перед очима). Герой мого посту є лише з цього «щасливого» списку: богемні батьки, ранній полум'я, високі надії, і, як логічне продовження, панантне життя, наркотики, скандальний літопис, репутація зовнішнього боку і кар'єрний дно.

При цьому за такими обставинами знайдуть силу і наполегливість, щоб радикально змінити ситуацію, спосіб життя і повернутися в ряди першого. Роберт Downey Jr. здатний подолати свою залежність, довести, що він є актором генія і знову-enter світу великого кіно.

Коли Роберт був 8 років, його відомий батько режисер першим дав йому спробувати наркотики, так що актор спробував всіх шармів дорослого життя до приходу до віку.

Габаритний зображення

Роберт подарував високі надії, з дитинства голодуючи в фільмах батька. У 1992 році за основну роль у фільмі «Чаплін» була номінована на «Оскар».

Незважаючи на яскраві перспективи, Роберт зданий силі пристрастей: партії, алкоголь, боротьба, наркотики, його ім'я постійно спалахнула в лову лінію.
727130р.

р.

За сім років, Downey від Sarah Jessica Parker, але це не вдалося. На мій погляд ви можете описати цю ситуацію з фразою від Fight Club: Ви знаєте, що ми зустрілися в дуже дивному періоді мого життя. ?

Після того, як поліція припинила машину, за колесом якого влаштовується внизу, і зовсім голий! Уявіть цю картину...

- Новини

р.

Пити. :

Пити не погані, вони? :

У долі актора відбулася зустріч з продюсером Сусаном Левіном на сцені фільму «Готичний». Саме ця жінка, яка згодом стала дружиною Дауна, яка допомогла актору зупинити пити і наркотики, повернутися до серйозних кінопроектів, знову почати жити!

, Україна

З приходом Сусана, який в Голлівуді називається «Подорож, що врятував Downey Junior», кар’єра Роберта почала отримувати вражаючий імпульс.

Першим великим успіхом був Залізний людина, після того, як Guy Ritchie's Sherlock Holmes.
Габаритний зображення

Після Шерлоку я приділяв пильну увагу чарівному інтелектуальному актору Downey Jr.

З Judick.

Тут і нагороди не довгалися: за роль Холмса, Роберт отримав Золотий глобус.

Роберт має сина, Індіо, від свого першого шлюбу (аласа, це не Сара Джессіка), до якого тепер модель тато готує сніданок і бере його до школи. Є сльози ніжності.

Мій син вирощений.

Життя краще!

Я не буду писати неправдиві фрази про реанімацію та повторення пріоритетів. Я скажу, що це приємно, коли ви відчуваєте не тільки сліпу любов до красивих очей, але й реальну людську повагу до відомого актора: Роберт Downey заслуговує на це.