Забудьте мене, забути мене.

Натуральна краса, розкішна фігура і сердечка. Все про неї, Шакіра. У Румунії готуються відзначити 100-річчя від дня народження. На дачі своєї сценічної кар'єри Шакіра почав знайомства Антоніо де ла Руа, її агента. 11 років з однією людиною є привітною стабільністю для зірок. Але розумна і красива Шакіра не так гладка. Вона розповіла шанувальникам про розрив її довгострокових відносин на своєму блозі назад в січні.

У серпні 2010 р. ми зробили серйозне рішення про розірвання наших романтичних відносин. За цей час ми продовжуємо працювати в руці, залишалися близько і зберігали її всією секретністю. й
Очевидно, що любителі відпочивали дуже добре. Виявилося, що індивідуально вони відчувають себе набагато краще.

Вентилятори вже вирішили, що Шакіра тепер йде через життя соло. Але ні. 33-річні не тільки за хвилину. З літа 2010 року вона почала відносини з захисником футбольного клубу Барселона та іспанською національною командою, Джерард Пікет. У порівнянні з Shaki, Gerard - це лише молода людина: він тільки 24 роки. Але вік любові не завадить, як кажуть вони.

У парі зустрілися відео Шакіри «Вака Вака». Але до січня вони зберігали свої стосунки секретом. Незважаючи на те, що нянькі папарази приховали футболіста і співачки в домашніх умовах, в тренінгах і біля студії. На фото Шакіри і Герарду готові оболонку понад 50 000 євро.

А потім Пик додається паливо в вогонь, тисне фото з партії, де, серед інших, є Шакіра.

Але гойдалка про Шакі і Герарда не прослужила. Соон, Шакіра, знову на Twitter, розмістили романтичну фотографію з футболістом з підписом.
"Я даю вам мій світанок" Забудьте мене, забути мене.

Дуже задоволена пара в Іспанії і Америці. Вони здаються дійсно в любові.

На кришці колумбійського журналу «Карас».

Забудьте мене, забути мене. кв.м.

Шакіра прискорює свою кохану після поразки Барселони в фіналі іспанської чашки.

Shakira і Gerard мають обід в Барселоні. І ось вони захоплюються вентиляторами.

Щасливий і неймовірно красива пара. Порада і любов, як кажуть!