Топ Голлівуду десять.

Актори тепер і після того, щоб змінити зовнішній вигляд, поведінку, звички. Ймовірно, це можливість перетворити ваш ego всередині, щоб стати різною особою, і весь «сольовий» актора. Я хотів би бути в їх взуття. Вони мають цікавий життя, хоча.

Так, найкраща, на мій погляд, десятки акторських трансформацій. Привіт!

10. Mike Myers в Остін Powers фільми

Що б ви сказали, Майк Майерс заслуговує на особливу увагу, тому що в кіно він грає кілька ролей: Austin Powers, Doctor Evil, Godmember і Fat Bastard. Ви слабкі?

9. Навігація Ralph Fiennes в Гаррі Поттер фільми

Не більше, не менше - 2, 5 годин і Ralph Fiennes перетворюється в Lord Voldemort. Не чули нічого про те, як макіяж може зайняти менше часу і повинен виглядати інакше!

8. Марлон і Морські Шляхи в білих курках

І хто думав про поворот двох африкансько-американських братів на дві синьоєві блондинки? Покажіть мені, і я соромлю свою руку.

7. Робін Вільямс в Mrs. Doubtfire

доб.

Робін Вільямс виглядає дуже органічно в ролі 60-річного леді. Найкращий актор

6. Жнівень Benicio Del Toro в The Wolf Людина

Benizio Del Toro є fangish, shaggy, сердитися... і 3 години тому він був твердий чоловік. Що відбувається в Голлівуді!
5. Умань Рон Перлман в кіно Hellboy

Габаритний зображення

Рон Перлман в образі Хеллбой не схожий на себе. Звичайно, череп, груди, черевця і рука, виготовлена з піни, буде змінюватися поза визнанням всіх!

4. У Джим Каррі на Як Різдвом Христовим

Уявіть собі, щоб ввести зображення, Джим Каррі провів 4 години на візках артистів, а потім ще одну годину зйомки все це «краса». І так за 5 місяців!

3. У Brad Pitt в Неймовірна історія Кнопки Benjamin

57.98 км

Я не знаю про вас, але я зацікавився бачити Бред Пітт у віці. Художники макіяжу, до речі, отримали кілька нагород. В цілому ідея фільму – мрія будь-якої жінки.

2. Ребекка Ромін в "X-Men" і "X-2 Люди"

Колишня Секретна модель Victoria's Secret Rebecca Romin мала важкий час: не кожна жінка може ходити за години синя від голови до ніг і голий (дравлі не рятують багато!).

1,1 км Johnny Depp в Алісі в Wonderland

Джонні Депп провів 3 години до зйомок в стільниці макіяжу, щоб перетворити його в Мад Хаттер. Я не знаю, що це був Джонні Депп, якщо його ім'я не було в кредитах.

Це майстри трансформації. Я дивлю, що ви будете видалені з списку або додати?

Фото: weirdlyodd.com