Якщо у вас немає нічого, але краси. й

Відверто кажучи, моделі у своїй загальній масі, здавалося мені, бути певним набором функцій: боній фігурі, висока фігура, досить змащена, але в загальному «коректному» обличчі. Багато людей погані волосся і заготовлені ноги. Це все.

Збірна кар’єра не триває, і пам’ятається навіть в 10 років, потрібно бути людиною. Якщо у вас немає нічого, але краси. й

'50с. Довима

Ця жінка має сталь в очах. Вона розповіла про свою професію, розглянув її фривоус.

750990Р

р.

р.

'60с. Жан Креветтон

Справжній повстанець, в далекому 65-му знецілений на перегонах не в строгій коктейльній сукні і шапці, але в екстремальному міні, без панчіх і з її головою відкриваються. Увагу аудиторії було зосереджено на красі, а не конях. Вона займалася чоловіком Катерина Деневве, фотограф Девід Байлі, але пара згодом зламала.

р.

'70-ті. Іман

Іман говорить п'ять мов і є дружиною Девіда Лукі. Ті два факти були достатньо, щоб зробити мене погано.

, Україна

р.

'80с. Gia Карангджі

Пам'ятайте, що блискуча плівка з Анжеліною Джолі "Гіа"? Це про молоду красуню, що хворіє від СНІДу. Вона була тільки 26. Gia був одним з перших супермоделей і її внесок в модну галузь неоціненний. А потім? Наркотики, хвороби, депресії, невідповідна поведінка під час фотосесій і смерті. Вона згорла себе на землю.

р.

'90с. Лінда Евангеліста

Вона виглядає як оленя. Вона була однією з перших, щоб бути пропоновані гроші тільки для відвідування заходу, до якого Лінда часто відповіла, «Для більш ніж десяти тисяч доларів, я навіть не збираюся з ліжка. й

Наші дні Лілія Кот

Я ніколи не бачив нічого, як це раніше - таке незвичайне обличчя, талант і неординарність. вона красива. І хороша актриса, до речі.