Грейс Келлі.

Після того, як Грейс став принцесою Монако, вона розповіла другу, як вона зуміла захопити князя Дощера: «Я просто не давав йому шанс». Вона знала, що вона говорила. Коли вона стала принцесою, Грейс також “ліво світ не випадково” ігнорувати Монако. Принц Rainier і Принцеса Грейс, країна серйозно піднялася, перебудувала галузь, підняла культуру, привертаючи натовпи туристів і інвесторів, організувавши постійні благодійні бали і події, розгортаючи благодійність. І в центрі цього всього руху завжди був Грай - як іконка стилю і символ процвітання, багатство, в якомусь сенсі елітного стану.

Габаритний зображення

94304

до 1 2 3 4 5+

89215679

610262

Життя Грейс Келлі після шлюбу стало продовженням її образу в кіно: холод зовні і тепла всередині. Все було пристойним. І в тиші палацових камер, як вони сказали, скандали і сцени ревнощів.

Як вони сказали, що Принц Райєр кинув окуляри на дружині, зробив скандали через зачіску, переслідувавшись через фантастичні любителі. Ситуація ускладнена тим, що Голлівуд не забув про свою «Сніжну королева» - до тих пір, поки її трагічна смерть у 1982 році з'явилися чутки про повернення Келлі до великого екрана. Тема, що «мої там є принцеса більше, ніж принцеса» з часу наповнилося в пресі, що не додано легкості вже складних відносин королівської пари.

У своєму останньому інтерв'ю про життя Грейс заявив, що ви бачите, актори в Сполучених Штатах можуть поділитися своєю громадськістю, громадськістю та приватним життям. Ось в Монако, як дружина князя Rainier, я можу тільки грати одну роль. Щоб бути його принцесою.

Після смерті Грайця, завдяки своїм дітям, скандали розбилися на сторінках табликів: важко знайти більш скандальну королівську сім'ю в 90-х роках. Чи бере участь Грейс Келлі в поведінці своїх дітей важко сказати, що одне важливо: без Грейс, царська родина Монако і сама держава не буде, як ми знаємо сьогодні.