Ми не предкатори.

Вегетаріанство є одним з сучасних тенденцій у Голлівуді. Хтось не їсть м'яса, хтось більш суворий і обмежує себе в молоці і яйцях, не носить хутра, натуральний шовк і не використовується бесвак. Давайте подивимося, що з зірок захоплюється цією ідеєю або зацікавився останнім минулим.

Olivia Wilde отримала титул sexiest vegetarian 2010 від RETA!

Брад Пітт не їсть м'яса і не любить своїх дітей їсти м'ясо, але наявність м'ясних Ангі в будинку робить його сумнівним успіхом його освітніх зусиль.

Joaquin Phoenix не їсть м'яса або риби, оскільки він не хоче перерву життя інших істот.

Дженніфер Goodwin каже, що після переходу до вегетаріанської дієти її шкіра стала набагато більш чистим. Це гарна ідея.

Алец Балдвін каже, що він вибрав вегетаріанство як для здоров'я природи, так і для себе.

Петра Немцова відмовилася рибі. Згідно з науковцями, якщо ми не зупинимо вживання риби, то в 2048 р. вона не залишиться на Землі. Погляд

Яблука Leto дозволяє їсти молоко і яйця, тому його улюблені торти не заборонені йому.

Р

Вегетаріанські млини повинні бути вегетаріанськими, інакше він і Павло Маккартні, ймовірно, не буде одружитися.

Сандра Ou насолоджується вегетаріанством: знаходить ресторани з смачною вегетаріанською кухнею та оцінить їх друзям.

Tobey Maguire навіть робить гостей хутрою і шкіряним одягом за дверима, коли вони приходять до нього.

р.

Принц був названий найсвіжіших вегетаріанців ПЕТА в 2006 році.

р.

Мадонна пояснює залежність від вегетаріанської їжі її ідеально збереженої фігури.

Драгу Баррімору було вегетаріанським до 2009 року, коли вона сказала: "Я не їсть тонн м'яса або зносу тон шкіри, тому чому я повинен обмежити себе?"

р.

Наталія Портман тимчасово подарувала вегетаріанцям під час вагітності, оскільки вона мала менше рівнів заліза і вітаміну В12 в її крові.

Дженніфер Коннеллі також закінчив вегетаріанство, коли вона очікує малюка.

Зое Дешанель не їсти м'ясо або молоко до 2010 року, коли вона зіткнулася з придбаною непереносимістю до сої. Вона мала отримати білки з дека, і вона почала їсти м'ясо знову.

р.

Gwyneth Paltrow навіть господарі вегетаріанські дні для своєї дочки!

Р