1436
Сукня дизайнера
Короткий міні або просто нижче коліна, надзвичайно щільний, розширюючи шию, плечі і в той же час приховуючи «за межами» і «милий», затягування грудей і ас. Ви думаєте, що немає такої речі, як плаття? Якщо ви впевнені, що я поспішаю вас переконувати.
Кілька років тому, талановитий дизайнер Herve Leger (Leroux) думав про створення сукні, яка затягувала силует, приховує всі недоліки і одночасно сидить легко, так як якщо обережно відтіняє фігуру свого власника. В результаті пробної та похибки відомої бандажної сукні від Hervé Léger був народився, в якому модистів по всьому світу плаття і просто дивує.
Ashley Madekwe, Herve Leroux, Міша Бартон
Перше шоу дизайнера відбулося в 1989 році, але великий попит на сукні, змішані з lurex і licre elastan, прийшли після збору в 1993 році. Серед моделей, що демонструють створення дизайну, був Cindy Crawford. Вона стала однією з перших знаменитостей, завдяки чому божевільна популярність суконь не перестає цього дня.
Я завжди був здивований тим, що і великі, ті ж самі сукні (так само матеріал, однакові смуги) постійно купували модистів з усього світу протягом багатьох років. Звичайно, дизайнери додали ювелірні вироби, сливи, стрази, дорогоцінні тканини до них, зшиті смужки різними способами, застосовуються різні техніки фарбування тканин і все ще залишаються на вершині – неймовірні!
Дівчата в Чорний
Анна Пакін, Меган Фокс
Теплиця Грахам, Крістін Кавалларі
р.
Леона Льюїс, Хіларі Дафф
Марія догляд.
Париж Хілтон
Дівчата в Києві
Emily Blunt, Ріанна
р.
Дженніфер Лопес, Кім Кардашян
Париж Хілтон, Ель МакПхерсон
Дівчата в червоний
Міранда Керр
77613669
Лука Бресель
Енн Хатеу
Дівчата в усіх інших тонах веселки
511795
Ліндсай Лохан
Катерина Перрі.
Фергі
Крістіна Акілера
Gisele Bundchen, Katy Perry
Хілярний Duff.
Мішель Трахтенберг
р.
Марія Шарапова
Хайден Пантіре
Paris Hilton, Carmen Electra
Лука Бресель
Ірина Шаке, Черил Колл
Аманда Бинес
Ірина Шайлик
Кейт Бекінсале
Крістін Кавалларі
Кім Кардашян
Мілі Цир.
Інна
1 999 р.
Каррі Під дерево
Хілларі Сванк
Дженніфер Худсон
Черил Колл.
Тира Банки.
Хілярний Duff.
Кассі.
Катерина Перрі.
Рахель Білсон
бджільництво
Жінки, які хочуть бути красивими і дарувати задоволення іншим. Я люблю жінку в класичному розумінні: Я люблю свої вигини, форми, груди, я обробляється тілом жінки, і я люблю справжні жінки реального розміру. Ось чому я не зроблю одяг, який приховує жіночі форми. Одяг для жінок віком від 16 до 75 років. І вони люблять мене для пошуку провокативних, але не вульгарних в моїх нарядах. На жаль, сьогодні є багато одягу, які виглядають більше, як картопляні сумки, і це просто приводить мене божевільний!
Кілька років тому, талановитий дизайнер Herve Leger (Leroux) думав про створення сукні, яка затягувала силует, приховує всі недоліки і одночасно сидить легко, так як якщо обережно відтіняє фігуру свого власника. В результаті пробної та похибки відомої бандажної сукні від Hervé Léger був народився, в якому модистів по всьому світу плаття і просто дивує.
Ashley Madekwe, Herve Leroux, Міша Бартон
Перше шоу дизайнера відбулося в 1989 році, але великий попит на сукні, змішані з lurex і licre elastan, прийшли після збору в 1993 році. Серед моделей, що демонструють створення дизайну, був Cindy Crawford. Вона стала однією з перших знаменитостей, завдяки чому божевільна популярність суконь не перестає цього дня.
Я завжди був здивований тим, що і великі, ті ж самі сукні (так само матеріал, однакові смуги) постійно купували модистів з усього світу протягом багатьох років. Звичайно, дизайнери додали ювелірні вироби, сливи, стрази, дорогоцінні тканини до них, зшиті смужки різними способами, застосовуються різні техніки фарбування тканин і все ще залишаються на вершині – неймовірні!
Дівчата в Чорний
Анна Пакін, Меган Фокс
Теплиця Грахам, Крістін Кавалларі
р.
Леона Льюїс, Хіларі Дафф
Марія догляд.
Париж Хілтон
Дівчата в Києві
Emily Blunt, Ріанна
р.
Дженніфер Лопес, Кім Кардашян
Париж Хілтон, Ель МакПхерсон
Дівчата в червоний
Міранда Керр
77613669
Лука Бресель
Енн Хатеу
Дівчата в усіх інших тонах веселки
511795
Ліндсай Лохан
Катерина Перрі.
Фергі
Крістіна Акілера
Gisele Bundchen, Katy Perry
Хілярний Duff.
Мішель Трахтенберг
р.
Марія Шарапова
Хайден Пантіре
Paris Hilton, Carmen Electra
Лука Бресель
Ірина Шаке, Черил Колл
Аманда Бинес
Ірина Шайлик
Кейт Бекінсале
Крістін Кавалларі
Кім Кардашян
Мілі Цир.
Інна
1 999 р.
Каррі Під дерево
Хілларі Сванк
Дженніфер Худсон
Черил Колл.
Тира Банки.
Хілярний Duff.
Кассі.
Катерина Перрі.
Рахель Білсон
бджільництво
Жінки, які хочуть бути красивими і дарувати задоволення іншим. Я люблю жінку в класичному розумінні: Я люблю свої вигини, форми, груди, я обробляється тілом жінки, і я люблю справжні жінки реального розміру. Ось чому я не зроблю одяг, який приховує жіночі форми. Одяг для жінок віком від 16 до 75 років. І вони люблять мене для пошуку провокативних, але не вульгарних в моїх нарядах. На жаль, сьогодні є багато одягу, які виглядають більше, як картопляні сумки, і це просто приводить мене божевільний!