Добре Даша.

Почати шукати фотоматеріали для цього посту, я, допущено, не мав ніяких спеціальних рад про соціаліт, багате захоплення і Даша Жукова Абрамович. Я думаю, що я збираю вас зараз, Даша! Ще одна свічкова фея, в якій голова - твердий попкорн сумок-спідниці-діамонд.

І раптом я половив себе мисленням, що на третій годину я стикався з фотографіями Дашини, ретельно навчаючи її кожен наряд і повністю забули про каустичні коментарі, які я збираюся кинути. Не про ідеальний одяг з останніх колекцій. В очах, в яких прочитається інтелект, в посмішку, що зачаровує. Яскравість заміщалася гордістю в народі: як добре це таке співвітчизники!

Ця фея народилася в 1983 році в Москві.

1990Р. 2199Р.

Незабаром після народження Даша, її батьки розлучилися і матір її дочка за кордоном до Санта Барбари, США.

, Україна

На столичній іноземній землі Дар'я виросла, вирушила в приватні школи, ратували антирадянські доброти і пропустили всі найцікавіші речі в ромашки 90-х років.

1 999 р.

р.

батько, реальне ім’я якого не Олександр Жуков, але Олександр Шайборхович Радкін (тому тому наша Казна любить Юдаїз), тихо збити маслом, живе в Англії, а в 1999 році запросив дочку до Лондона для постійного проживання.

Габаритний зображення

У столиці, Даша навчалася бути гомеопатичним лікарем. Я ніколи не думав, що багата, красива жінка обирає, щоб стати лікарем альтернативної медицини.

Але видатні таланти багатих і відомих, як кажуть, не можна змащувати, природа Fairy приймала його пальцю, і Дарія зробила те, що вброїла скуштовану сім'ю котів: вдарив дизайн, знайшовши другу лінію одягу Kova8T.

Головний ставка дівчини виконана на джинсах. Кожна нова модель була створена на честь друга, ініціали якого були відображені на своїх штанах.

р.

Dasha, до речі, один раз зустрівся з Marat Safin, успішний і дуже зручний тенісний плеєр. І почався історія Чукчі. Що таке чарівність, я дива? Не дивно, що Жукова впала за матеріальні переваги, тому я особисто вірю, що мудрість і інтелект лідера Чукотського району взяли над тенісистом, накачаний чарівною молоддю (як би вона була ???).

Даша заснував культурний центр Гаража, де збирає твори мистецтва з усього світу, щоб порадувати російську громадськість. Здається, що основна частина придбаних експонатів є щедрим подарунком в назві освячення темної вершкової маси з тієї ж Чукотки.

4320202098

Я не можу подивитися на стиль нашої феї, вона красива!

І дає враження від солодкої, доброї і скромної дружини олігархи.

Про такий зазвичай говорять: другий вешлон з рубльових дружин. Але Даша не Рублевська, вона все частіше обмотує круги між Лос-Анджелесом і Лондоном.

Собчак тут одягається гірше, ніж мій бабуся. Черевики.

У 2009 році Даша захочила папарази і світле людей з візуальним довідником: як очікувати дитини і залишитися стильним і модним. Браво, Даша!

р.

р.

І звичайно, деякі сімейні фотографії. Abromukov тиждень.

3610Р. 4200Р.

р.

Габаритний зображення

Р

Збір інформації про цей пост, приємно здивував кількість захоплених відгуків про нашу Дашу на європейських і американських інтернет-ресурсах і, незважаючи на всі мої гострі коментарі, я нескінченно радий, що наша країна пов'язана з такими жінками.

Фото: gettyimages.com