Синдром пана.

Що таке синдром? Багато людей плутають цей термін з немовлятою або кідаленням, але це щось інше. Просто просте дитинство, пологи, відмова рости і, дуже часто, свідомо.

Це, в правому моменті людина (повно сане, дорослий, може навіть утримувати високу позицію) не забуває дитини. Дитина живе в кожній людині, дорослі зазвичай пригнічують цю дитину (і тому творчий аспект їх особистості), оскільки встановлена особистість має безліч міток і малюнків, за допомогою яких ця особистість живе: вона соромно бути, як дитина, вона не допускається для дорослого, щоб бути таким і так. В кінці вони повністю знищують дитину. Але щоб бути успішною людиною, потрібно розвивати дитину, дорослу та батьківщину. Ось деякі успішні люди, які зробили це.

Михаїл Джексон проживав в садибі з численними пам'ятками, які називали Нікольландом, також називають країну Петра Пана. Михаїл сказав, що він був Петро Пан на серці.

р.

Johnny Depp коментує, що він відчуває себе як Peter Pan

556765

р.

Вузькі Аллен один раз жартував, «Моя дружина не хоче розвиватися». Я збираю ванну і вона мила мій човни!

доб.

р.

Віденський Вествуд називається Pippi Long Stocking, в будь-якому віці все ще є однаковим Pippi.