Стиль Чака Басса

Я завжди дивувалася, чому дівчаткам так подобаються «погані» хлопці. Чесно кажучи, я сам часто закохуюся в таких людей, і персонаж Еда Вествіка в серіалі «Пліткарка» Чак Басс не став винятком.

Спочатку я дуже скептично ставилася до його характеру – якось мене не дуже приваблювала його зовнішність. Однак потім я почав дивитися цей серіал тільки для того, щоб помилуватися Чаком. Дуже радує і привертає (моя особиста увага) тим, що з кожним сезоном, навіть з кожною серією, його одяг ставав все більш привабливим, я б сказала інтригуючою. Незважаючи на те, що Чак вважає за краще брючні костюми і практично ніколи не оголює своє тіло, відірвати від нього погляд часто просто неможливо. Тому пропоную подивитися, які зміни в плані стилю відбулися з «поганим хлопчиком» Чаком Бассом за всі чотири сезони серіалу.
Стиль Чака Басса

Так, в першому сезоні серіалу його можна назвати «зеленим», в порівнянні з образами, в яких він постає в четвертому сезоні «Пліткарки».

Варто відзначити, що в холодну погоду Чак вважає за краще додавати в свої образи шарфи:
Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

На початку він не так сильно дотримувався строгих костюмів, як у наступних сезонах, тому його можна побачити в одязі, де переважають цікаві та нетривіальні поєднання...
Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Однак і тут його можна побачити в костюмі (хоча це всього лише шкільна форма), який обов'язково має підступний і захоплюючий вигляд.
Стиль Чака Басса

Далі в його образах починають з'являтися піджаки в поєднанні з брюками, при цьому його образи ніколи не нагадують звичайних перехожих і білих комірців, одягнених в костюми. Особисто я, коли дивлюся на його фотографії в костюмах, відразу уявляю, як він вимовляє свою фірмову фразу – «Я Чак Басс». Навіть не важливо, в якому з сезонів він з'являвся в цих костюмах - в другому, третьому або четвертому він завжди виглядав незрівнянно.
Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Кожен раз, коли він надягає костюм, він робить весь образ незабутнім і привабливим... У його характері мене приваблює саме те, що він грає поганого хлопчика, завжди доглянутого і одягненого в пух і прах. Тільки ось зараз, незважаючи на те, що він не самий позитивний персонаж, заради дорогих і близьких йому людей він готовий на все (в цьому йому допомагають його вміння плести хитромудрі інтриги і в цьому йому допомагають друзі, які теж не проти взяти в цьому участь). Безсумнівно, статус молодого мільйонера теж надає цьому герою частинку чарівності... При всьому цьому, а також при його привабливості в костюмі, чим серйозніше його погляд, тим важче мені відірватися від споглядання його доносу.
Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Однак ходять чутки, що Ед Вествік готовий попрощатися зі своїм героєм і покинути серіал. Як на мене, він вчинить правильно, «Пліткарка» вже вичерпала свою новизну, щось на кшталт серіалу починається з нескінченною кількістю серій, де герої вже встигли зробити все і з усіма. Але поки що у кожного є можливість поспостерігати за життям Чака Басса та інших персонажів серіалу. Але іноді я навіть забуваю, що Чак Басс - це всього лише кіноперсонаж, якого дуже успішно зіграв молодий актор Ед Вествік.
Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Стиль Чака Басса

Фото: 1.bp.blogspot.com, stylenews.peoplestylewatch.com, fashionvampire.com, tvguide.com, fanpop.com