Я завжди дивувалася, чому дівчаткам так подобаються «погані» хлопці. Чесно кажучи, я сам часто закохуюся в таких людей, і персонаж Еда Вествіка в серіалі «Пліткарка» Чак Басс не став винятком.
Спочатку я дуже скептично ставилася до його характеру – якось мене не дуже приваблювала його зовнішність. Однак потім я почав дивитися цей серіал тільки для того, щоб помилуватися Чаком. Дуже радує і привертає (моя особиста увага) тим, що з кожним сезоном, навіть з кожною серією, його одяг ставав все більш привабливим, я б сказала інтригуючою. Незважаючи на те, що Чак вважає за краще брючні костюми і практично ніколи не оголює своє тіло, відірвати від нього погляд часто просто неможливо. Тому пропоную подивитися, які зміни в плані стилю відбулися з «поганим хлопчиком» Чаком Бассом за всі чотири сезони серіалу.
Так, в першому сезоні серіалу його можна назвати «зеленим», в порівнянні з образами, в яких він постає в четвертому сезоні «Пліткарки».
Варто відзначити, що в холодну погоду Чак вважає за краще додавати в свої образи шарфи:
На початку він не так сильно дотримувався строгих костюмів, як у наступних сезонах, тому його можна побачити в одязі, де переважають цікаві та нетривіальні поєднання...
Однак і тут його можна побачити в костюмі (хоча це всього лише шкільна форма), який обов'язково має підступний і захоплюючий вигляд.
Далі в його образах починають з'являтися піджаки в поєднанні з брюками, при цьому його образи ніколи не нагадують звичайних перехожих і білих комірців, одягнених в костюми. Особисто я, коли дивлюся на його фотографії в костюмах, відразу уявляю, як він вимовляє свою фірмову фразу – «Я Чак Басс». Навіть не важливо, в якому з сезонів він з'являвся в цих костюмах - в другому, третьому або четвертому він завжди виглядав незрівнянно.
Кожен раз, коли він надягає костюм, він робить весь образ незабутнім і привабливим... У його характері мене приваблює саме те, що він грає поганого хлопчика, завжди доглянутого і одягненого в пух і прах. Тільки ось зараз, незважаючи на те, що він не самий позитивний персонаж, заради дорогих і близьких йому людей він готовий на все (в цьому йому допомагають його вміння плести хитромудрі інтриги і в цьому йому допомагають друзі, які теж не проти взяти в цьому участь). Безсумнівно, статус молодого мільйонера теж надає цьому герою частинку чарівності... При всьому цьому, а також при його привабливості в костюмі, чим серйозніше його погляд, тим важче мені відірватися від споглядання його доносу.
Однак ходять чутки, що Ед Вествік готовий попрощатися зі своїм героєм і покинути серіал. Як на мене, він вчинить правильно, «Пліткарка» вже вичерпала свою новизну, щось на кшталт серіалу починається з нескінченною кількістю серій, де герої вже встигли зробити все і з усіма. Але поки що у кожного є можливість поспостерігати за життям Чака Басса та інших персонажів серіалу. Але іноді я навіть забуваю, що Чак Басс - це всього лише кіноперсонаж, якого дуже успішно зіграв молодий актор Ед Вествік.
Фото: 1.bp.blogspot.com, stylenews.peoplestylewatch.com, fashionvampire.com, tvguide.com, fanpop.com