Chuck Bass стиль

Я завжди дивився, чому дівчата люблять погані хлопчики так багато. Я сам часто падає на таку, і не був винятком героя Еда Вествік в серії «Госіп Дівчина» – Чак Бас.

Спочатку я був дуже скептично про свого персонажа - якось він не привабив мене багато вперед. Але потім я дивився шоу просто побачити Чак. Я дуже радий і привертаю той факт, що з кожним сезоном, навіть з кожним сердечником, його одяг став більш привабливим, я б сказав, що інтригую. Незважаючи на те, що Чак воліє штани костюми і практично ніколи не носить свого тіла, його часто не можна відбити очей від нього. Тож я пропоную вам подивитися на які зміни в стилі, що сталося з поганим. Хокче Бази на всі чотири сезони серії.

Отже, в першому сезоні серії він може називатися «зеленим», у порівнянні з зображеннями, в яких він з'являється в четвертому сезоні Gosip Girl.

Варто відзначити, що в холодну погоду Чак воліє додати шарфи до своїх зображень:

На початку він не стикався з строгими костюмами, так як в наступних сезонах, тому він може бачити одяг, доміновані цікавими і небанальними поєднаннями.
р.

Тим не менш, вже тут можна побачити в костюмі (хоча це просто шкільна форма), яка обов'язково додається до неспішного і захоплюючого вигляду.

Далі в своїх образах починають з'являтися куртки в поєднанні з брюками, в той час як його зображення ніколи не нагадують про прості пасерки-бі і білі комірки, одягані в костюмах. Уявіть, як він промовляє свою підписну фразу - "Я Чак Бас". Неважливо, в якому сезоні він з'явився в цих костюмах – в другому, третій або четвертий, він завжди дивився великим.

Кожен раз одягає на костюм, робить весь образ незабутнім і привабливим. У своєму характері я привертаю те, що він грає поганий хлопчик, завжди добре занурився і одягається голкою. Тільки зараз, незважаючи на те, що він не є найбільш позитивним героєм, заради дорогих і близьких людей, він готовий зробити все (допомогло йому можливість плести нерозривними інтригами і друзями, які також не розумові беруть участь в цьому). Безсумнівно, чарівність цього героя дає статус молодого мільйонера. З усім цим і своєю привабливістю в костюмі - чим більш серйозним його поглядом, тим важче для мене відірвати від запору його знецінення.

доб.2

Габаритний зображення

Тим не менш, є ромори, які Ед Вествік готовий сказати до свого героя і залишити серію. Як для мене, він буде робити право, Gossip Girl вже вичерпував свою новинку, починає щось схоже на серію з нескінченною кількістю епізодів, де персонажі вже встигли все і з усіма. Але в той час як у кожного є можливість дивитися життя Чак Бас та інших персонажів серії. Але іноді я навіть забуваю, що Chuck Bass є просто кіногерою, відігравав дуже успішним молодим актором Ед Вествік.

Фото: 1.bp.blogspot.com, stylenews.peoplestylewatch.com, fashionvampire.com, tvguide.com, fanpop.com