Супер комедія кіно.

Офіційно, літо прийде в середині червня, але дистриб'ютори фільмів не потребують календарних днів, їх літо прийде дуже скоро і кінотеатри заповнять супер комедії фільми. Не багато чекати, тому я пропоную вам познайомитися з кінематографічними творіннями, які чекають нас на літо.

Люблю перший, потім шлюб.

Манди Мур грає агента, який вирішує запобігти її батькам від занурення при збереженні шлюбу.
Чому варто дивитися: Цей фільм є дебютом дермотта Мульроні («Кращий друг весілля», «Кола Грузія», «Гори на оренду»), як режисер. Крім того, як ви пропустили романтичну комедію Starring Mandy Moore?

Моє братство.

Головний герой Ned, відіграний Paul Rudd, є привабливим slob і Badass, який вирішує взяти участь у житті трьох сестер (Елізабети Банки, Zoe Deschanel, Emily Mortimer).

Чому варто дивитися: Фільм отримав хороші позначки на кінофестивалі Sundance. Плівка варто дивитися на чарівну бороду Павла Рудда.

Що приступає любов.

Герой Стів Карелл, недавно розлучився, шукає поради про те, як спокусити жінку героя Райан Гослінг. Juliana Moore і Emma Stone як Steve Carell's.

Чому варто дивитися: Ви бачили Gosling принаймні одну комедію? Нейтер І. Тому я вірю, що фільм необхідно дивитися. Аудиторія обіцяє, що вона буде жатим, смішним і неймовірно милим.

Ларрі корона.

Tom Hanks грає Larry Crown, який вирішує піти в коледж після пожежі. Є романтична історія між Ларрі і його вчитель (Юлія Робертс).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Що більше, Ханкс-Роберти, які діють дует, здається, мені принаймні мусульмани.

Нестерпний бос
р.

Фільм, який відігравав Джесон Бітман, Дженніфер Аністон, Charlie Day, Colin Farrell і Jason Sudeikis. Три друзі вирішили вбити своїх нестерпних босів.

Чому варто побачити: Картина є пунктом з зірками, але здається, що вони були підібрані в випадковому Дуже незвичайному відтінку цього фільму. І так, найбільша причина, не хочу бачити Джен як зло бос?

Я хочу тебе.

Дві друзі, провідний абсолютно інший спосіб життя, гідний сімейний чоловік (Jason Bateman) і жінка-dumpster (Ryan Reynolds), таємно заздрити один одному, завдяки шансу змінити тіла і вони мають можливість дізнатися життя, що вони мріяли.
Чому варто дивитися: фільми, в яких персонажі змінюють тіла на деякий час, але варто визнати, що вони завжди смішні. Це чудовий спосіб весело провести в п'ятницю вночі.

30 хвилин або менше

Піца-доставник (Джессе-Ейсберг) і його друг (Азіз Ансарі) змушені робити банк двома аспіруючими плечами (Dani McBride і Nick Swardson).

Чому варто дивитися: Mark Zuckerberg - це крутий і все, але все ще не може чекати, щоб побачити Джессе в якомусь детаді.

Секс для дружби
415825

Після невдалих відносин герої Міла Куніса та Юстина Тимберюка вирішили почати фундаментально нові відносини, в яких є тільки секс, не почуття.

Чому варто дивитися: Звичайно, ви можете намалювати довгий паралельно між «Більше сексу» і «Шекс за дружбу», але краще піти і побачити.

Дуже поганий вчитель.

Cameron Diaz грає дуже поганий вчитель, який без посилання на совість говорить брудний, курить горщик в шкільній стоянці і більш зацікавлений у грошима, ніж викладання дітей. Justin Timberlake і json siegel як її schoolmates.

Чому варто дивитися: Ви усвідомлюєте, що два види будуть відповідати в одному фільмі? Не пропустіть.

Бакалаврська вечірка 2: Від Vegas до Бангкока
197815

Stu (Ed Helms), Філ (Bradley Cooper) і Алан (Zach Galifianakis) назад на екрані, щоб показати, як (або не варто?) знову з'являються. Цього разу хлопці йдуть до Бангкока, щоб мати дівчину перед Stu's wedding.

Чому варто дивитися: Я не знаю, якщо друга розстрочка приголомшливої «Бакалаврської партії» буде знімати цей час, але щось говорить мені (можливо причепа), що комедія буде весело. У кінофільмі буде неймовірно смішний мавп.
Габаритний зображення