Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тут живе comrade Valera, краще відомий як Valery Meladze, і ви познайомитеся з ним випадково на площині і відразу стає коханим, дорогою: "О, так, Меладзе, я мушу з ним колись в бізнес-класі, нормальної людини". І тепер я ближче до зірок.
Я не хочу зустрітися. Не на ніч в темній алеї, але досить ті, що я б не мав нічого спільного.
1,1 км Анастасія Волочкова
Може бути, вона красива, як балерина і навіть визнати, що як людина, вона є своєрідною і відповідальною, але судячи інтерв'ю і програм з нею немає нічого спільного. Ви можете, звичайно, послухайте історії про її проблеми з Bolshoi Theatre, ви навіть можете відчути себе шкода для неї, поставте її на голову, коли вона кине знову, але сидіти навпроти неї і поводити вітер від її помилкових вій, поки вона потіне під шторами і хутра, не хочу.
р.
р.
2. Сергій Зверєв
Позбавлення зірки в удар небезпечний, зірка може відкрити рот і не закривати її. Хоча, можливо, я не відмовився зустрітися з ним, якщо він мав на увазі на обличчі, що сказав: "Не дивитися слабко", а потім я мав би вибір, щоб побачити близько, що він виготовлений з може викликати не тільки ляка і витерти, але глибоке розчарування в сильному полі. І знову, штори, хутра...
Всі права, з російськими зірками, все сумно, список йде і далі. Але є ті, серед західних «мінів», які я б сказав: «не, дякуємо вам» при запитанні.
Р
р.
3610Р. 4200Р.
р.
3. У Katie Ціна.
Неприпустимо краси жінка не вийде з граната після розлучення Петра Андрея. І тепер додали другий грошеф: весілля Ката Середньотона було ширше і класно, ніж її весілля. Ну, принаймні природа нагородила все, гроші на пластик, гроші для ботокса, гроші на штучний засмаги, гроші для письменників книги під її ім'ям. Але немає щастя в житті. Знову, один вихід: вії, вітер ...
до
р.
Габаритний зображення
4. Мадонна
Символ, який відігравав велику роль у музичному світі, який не може бути розкрито як людина. Непристойна еротика (передача терміна від нашої Diva), це все, що Louise Veronica Ciccone знає, як робити на сцені. Я скажу, що це те ж саме в житті, дав її сімейний статус і часто змінює хлопчиків.
р.
5. Умань Леді Гага.
Питання є спірним, як є леді Гага. Я не розумію наради Стефані Джоанна Анджеліна Німецька, але Леді Гага? Ми не можемо допускати в ресторан за допомогою коду одягу. Вона збирається зробити мене сміятися більше, ніж що вона говорить. Що, якщо вона не виходить з картини на всіх? Що, якщо, гірше, вона падає її платформи знову і розбиває її ноги? Ні, спасибі вам.
Це те, що мій щит схожий на те, що я відмовлюся запросити. Ми просто чекаємо на дзвінок.