Gucci-стиль

Зірки люблять Gucci. Я пропоную вам побачити, що знаменитостей є найбільш жорстким вентилятором цього модного будинку + від яких суконь від Gucci сидять, як непристойна.

Дженніфер Лопес.

Lopez, безумовно, любить носити сукні Gucci, і робить так з шиком і блиском. На самотньої краси, сукні рулону відмінно - яскраві, лові і дорогі.

р.

р.

р.

Єва Менди

Вона є ще одним прикладом того, що сукні Gucci підходять тільки для красун з приголомшливими формами, а не худими вішалками.

346184

Сальма Хайек

Я тільки один бачив візерунок? Сукні від Gucci вибирають східні красуні. Це право!

р.

Camille Belle.

Camille йде і шикарні сукні, і барвисті загальні цибулі від Gucci.

р.

Дженніфер Аністон

Цікаво, Дженніфер віддає перевагу коротким і досить строгим сукням від Gucci, на відміну від любителів помпою. Jennifer Aniston в Gucci є контраст to Jennifer Lopez в Gucci. Для кращого.

Гейді Клум

Давайте подивимося, якщо сукні Gucci йдуть на прикраси з Nordic. Гейді, як Jennifer Aniston, здається добре відомо, що вона краще підходить для коротких геометричних суконь.

Р

Олива Вальд

Відомі модниці і тут не пропустили останнього зібрання.

Роза Бирн

У цій сукні вона виглядає як грецькі богиня. Він виглядає захоплюючим.

р.

Зал Беррі.

Незвичайний геометричний крій, класичний поєднання білого і золота кольорів - це секрет Gucci.

Енн Хатеу

Шикарна сукня, на мій погляд, якось загубилася на Anne через її окуляри і лушпиння плечей.

239393

Діана Кругер

Це як носити сукні Gucci - впевнений погляд і свідомість власної чудовості!

Джессіка Альба

Зрозуміло, ця краса перетворює все, що вона надягає в чистою витонченістю.

Kate Вінслет

Вам не потрібно нічого зайвого, коли ви зносите Gucci.

Анджеліна Джолі.

Я повинен визнати, що сукні Gucci явно набагато більше підходить для дівчаток, таких як Jennifer Lopez або Salma Hayek - тонкий і соковитий. І Анджеліна в цій сукні дивиться starving.

Фото: instyle.com