1053
Мар
Я вирішив зробити два повідомлення про Gucci і Chanel. Це те, що я твердо вірю, що Gucci є для сміливих, яскравих і веселих. А Чанель для строгого, тонкого і класичного. Вибір зірок тільки підтверджує це. Отже, яка знаменитість вибирає Chanel?
Keira Knightley.
Чудова жінка для сукні Chanel. Ніцца, тонкий, гнучкий. вона отримала сукні в її голові.
Лука Бресель
Мені здається, що Chanel більш підходить для блондинки, ніж брюнетки, тому що їх краса холодніше і північна.
Мішель Вільямс
Ще одне підтвердження цієї ідеї.
р.
Емма Камінь.
Вона також схожа на чорний Chanel.
Рахель Білсон
Rachel завжди має відчуття пропорції і стриманості в нарядах, тому вишуканість Chanel є її стиль.
до 1 2 3 4+
Діана Кругер
Статистика на мій бік – більше і більше красунь з Nordic зовнішнім виглядом відмінно виглядають в сукні з Chanel.
р.
Кірстен Дунст
Kirsten дійсно loves Чанель. Я думаю, що це чудово виправдано.
Ашлі Сімпсон
Це, хто в сукні Chanel прийшов як сюрприз до мене. Ашлі, як правило, пов'язаний з молоддю, але, здається, вирощений і вирішив розселення.
р.
Керрі Малиган
Коротка стрижка, блондинка, милі риси обличчя. Чи є секрет успіху для сукні Chanel?
176886
Париж Хілтон
Я не знаю, як це сказати, але мені подобається.
Фото: instyle.com
Keira Knightley.
Чудова жінка для сукні Chanel. Ніцца, тонкий, гнучкий. вона отримала сукні в її голові.
Лука Бресель
Мені здається, що Chanel більш підходить для блондинки, ніж брюнетки, тому що їх краса холодніше і північна.
Мішель Вільямс
Ще одне підтвердження цієї ідеї.
р.
Емма Камінь.
Вона також схожа на чорний Chanel.
Рахель Білсон
Rachel завжди має відчуття пропорції і стриманості в нарядах, тому вишуканість Chanel є її стиль.
до 1 2 3 4+
Діана Кругер
Статистика на мій бік – більше і більше красунь з Nordic зовнішнім виглядом відмінно виглядають в сукні з Chanel.
р.
Кірстен Дунст
Kirsten дійсно loves Чанель. Я думаю, що це чудово виправдано.
Ашлі Сімпсон
Це, хто в сукні Chanel прийшов як сюрприз до мене. Ашлі, як правило, пов'язаний з молоддю, але, здається, вирощений і вирішив розселення.
р.
Керрі Малиган
Коротка стрижка, блондинка, милі риси обличчя. Чи є секрет успіху для сукні Chanel?
176886
Париж Хілтон
Я не знаю, як це сказати, але мені подобається.
Фото: instyle.com