Діана Кругер.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хтось любить зовнішній вигляд, інший – спосіб життя, третя роль, четвертий – чоловік або дружина і так далі. У пошуках нових ідей для покупок і зачіски я часто дивлюся на фото знаменитостей. Нещодавно я почав помітити себе, що я хотів про Діана Кругер: витончені наряди, які підкреслюють жіночність, акуратність і в той час прості зачіски, прямий постави, впевнений погляд – все це робить її виглядати неймовірно сексуально! Вона нещодавно була однією з моїх улюблених Голлівуду.

Я не повторю її біографія, вона завжди може бути знайдена в Інтернеті. Але дозвольте мені сказати вам, чому я люблю її так багато.

По-перше, її макіяж завжди ідеальний і натуральний. Вона не фарбує очі чорним олівцем, не прилипає вій, не переборщує її рум'янкою.

У попередніх фотографіях можна побачити, що її зачіски прості, але завжди акуратні. Кітча з волоссям, поголені волосся (лаг «виправте з ліжка») і купе на вершині тепер в Голлівуді повний, ймовірно, тому я хотів завжди розчісувати Діану так багато.

р.

р.

3610Р. 4200Р.

Навіть в повсякденному житті вона впевнена, що її волосся в порядку.

р.

Її сукні завжди чудові. Дуже часто Діана вибирає прості наряди, орієнтуючись на сексуальність: відкрита плеч, потім леза, потім гола спина (особливо любить це) і обов'язково посмішка.

Вечірні сукні:

р.

р.

Р

Плаття з коктейлем виявляються приголомшливо slender ніжки і, звичайно, взуття.

Р

,00 Р

9377653

Р

р.

Повідомляю вам ще одну причину, чому я люблю цю акторку. Подивіться на фото нижче зліва.

, Україна

Вона була щаслива не тільки з її зовнішнім виглядом і непристойним почуттям стилю, але і своїм хлопцем. Джошуа Джексон є ідеальним чоловіком з бухти Даусон (не змінився назовні). Ця солодка пара не розбиває майже хвилину, хоча вони були знайомства з 2006 року, і не прив'язували вузол. Ви знаєте?

Р

Р

Сонце, що все!