Найяскравіші розлучення

Останнім часом на VeV.ru був створений пост про найсильніші пари в Голлівуді. На жаль, вони менше, ніж розлучення. Щорічно поповнюється ряди одинарних знаменитостей. Але не варто хвилюватися про них, адже вони швидко знайдуть золи в нових відносинах, романах, справах, фліртацій та інших справах.

Це не дивно, тому що творчі люди незвичайні екземпляри, з яких не можна очікувати констанції. Ординарні смертники постійно бояться чогось, ставку, аналізують, і знаменитості не соромляться великої кількості шлюбів, розлучення, чоловіків (подруг), закоханих (любителів). Але не кладемо їх під одним дахом.

У продовження теми я представлю для вашого огляду найяскравіші зоряні розриви минулого 2010 року.

Дженніфер Аністон і Джон Майєр

Ще раз, Дженні був недбалий. Немає нічого сказати. Милий, бо краса і смарт, і спортсмен і так далі.
р.

Скарлетт Джоансон і Райан Рейнольдс

Дуже красива пара, яка, на жаль, не може витримувати тривалі розділи і щільно діючі графіки. Незважаючи на офіційний кінець, прихильники цієї пари продовжують сподіватися на щасливу відмову.

Sandra Bullock і jesse james

Актор і телеведучий пережили досить важко. Це свідчить про відторгнення суспільного життя обох колишніх дружин.

Keira Knightley і rupert друг

Після п'ятирічного зв'язку пара зламала. Дуже маловідомо про деталі. Я впевнений, що кожен може знайти гідний життєвий партнер.

Liv Tyler і Royston Langdon

Сім'я життя відомого актора і рокера дав тріщину. Незважаючи на це, вони продовжують спілкуватися красиво. Про нас

Sean Пенн і Робін Райт

Я думаю, 11 років і раптом розлучення. Хоча сказати раптом - це не дуже правильно, тому що прес вже повідомляв про наміри пари до частини, але все ще. Не погана пара, океї? З...
р.

Halle Berry і Gabriel Aubrey

Чоловічі моделі, звичайно, красиві і іноді красиві, але, як показує практика, oh як ненадійні. Але красиві Голлі не тільки зараз і це чудово.

Eva Longoria і Tony Parker

У Єви взяв своє прізвище. Не допомагає.

Elsa Pataki і Адріан Броди

Одинки стали іспанською моделлю Пакі з Голлівудською зіркою Броди.
77683298