Прадукти

Це простий і смачний. Знаменитості, які вибирають одяг з Пради, впевнені жінки, які більше не потрібно довести все до суспільства. Стиль і сексуальність вже визнані світовою спільнотою, тому вони віддають перевагу строгим вічним класикам до яскравого і зловленого нарядів нових Так хто зношує плаття Prada для відпочинку свого життя?

Нікола Кідман

Найбільший вентилятор Prada. Варто визнати, що це цілком виправдано - ніколь дуже фурнітура фігури монотонні сукні.

р.

Кері Малиган.

Я її кохаю - за її смак, для свого стилю, для її хлопчика, зачіска, яка неймовірно добре поєднується з цим крихким і жіночним знаменитістю. Малиган в Праді не можна думати про це краще.

Джессіка Альба

Джессіка вибирає наряди від Prada як в повсякденному житті, так і для червоних килимів. Я не знаю, що краще.

Сара Джессіка Паркер

Мені подобається, що яскравість золота не зіпсована претенсивністю наряду. Sarah jessica вибрав Prada не to overdo it.

Габаритний зображення

Скарлет Йохансон

Перша сукня нічого не сидить, друга на ній сидить, на мій погляд. Так, навіть сукня Prada може руйнувати ваші слизькі плечі.

Крістін Девіс

Вона ідеально підходить для Prada - красива фігура, красиві риси обличчя і плаття, яка не має жодної додаткової деталі.

Діана Кругер

Що ж я писав про Крістін Девіс можна сказати про її. Діана славиться строгістю її нарядів, тому вона носить Праду.

р.

Кейт Босворт

Я не надихнула це досить звичайне плаття, але так як я почав говорити про те, що немає нічого претенсивного в сукні Prada, я повинен поставити цю картину.

Gwyneth Peltrow

Яка екстраваганза кольорів і форм! Але він не дійсно на Gwyneth.

Аманда Сейфрід

Тут є великий приклад одягу Prada в стилі casual.

Єва Менди

Хоча я використовую для перегляду Єви в більш пишних і незвичайних нарядах, варто визнати, що це також добре.

Фото: instyle.com