Abby Lee Kershaw.

Abby Lee Kershaw є 24. Вона є супермодель, один з найпопулярніших моделей світу. Вона співпрацює з компаніями, такими як Chanel і Gucci, і є прикладом креативних директорів провідних модних будинків. Вона працює з деякими найвідомішими фотографами, такими як Стівен Мейсель і Террі Річардсон, і вона відкриває кращі шоу сезону. Вона має 10 пірсингів і 9 тату, її власний рок-група і неймовірно милі риси обличчя, які зробили її моди суперзіркою.

Abby Lee був народився в Австралії, в бідній сім'ї. Вона ніколи не мріяла про модельну кар’єру. Що ще, Abby Lee не знав, що ви можете зробити гроші, позбавивши фотографів перед фотографами. Її сім'я не мала додаткових грошей, щоб купити глянцеві журнали, але її мати і батько зробив дівчину більшою послугою, ніж просто матеріал, - вони відправили її в балетну школу. Це було завдяки балету, що Abby Lee пізніше з легкістю досвідченої моделі стояв у цікавих і віртуозних позах перед об'єктивами камери.

У світі використовуються стереотипи, і багато людей думають, що моделі не дуже багато. Але я знаю, що це не вірно. Деякі моделі малюють (наприклад, Sasha Pivovarova), інші займаються моделями одягу (Coco Rocha), але Abby Lee воліє музику. І вона має власний гурт, наша гора, для якого вона навіть торгувала декількома шоу на одному з модних тижнів.

636982р.

Всім відомо, що світ моди є жорстоким, і деякі досягнення висоти в ньому. Вам потрібен сильний характер, витривалість і незвичайний вигляд. Abby Lee має обидва. Перші навчалися під час балетних занять, а другий дали їй природа.

Коли я вперше зустрів цю модель, я чесно це не хотів. Щось про її здавалося відштовхную, її обличчя занадто полога, її риси обличчя повністю незрозумілі. Але після того, як я почав оцінити Abby Lee, оскільки вона коштує, дійсно варто. Погляньте на губи, очі, ніс і підборіддя, і ви можете знайти нові сторінки в вашій ідеї краси.

У модному світі з одним несподіваним актом, один раз Аббі Лі. Вона відмовилася від дефілю в шоу Олександр МакКвін, оскільки вона боїться стояти на "недостатній" взуття.

Наташа Полі і Саша Пивоварова.

Abby Lee має незвичайний стиль сукні. Вона любить екстравагантні, але завжди вишукані наряди.

Р

І, звичайно, Аббі Лі, як і всі моделі, любить харчуватися за рахунок своєї фігури.

р.

Однак це має слабкий вплив на її фігуру.

3610Р. 4200Р.

р.

Abby Lee відмінно виглядає на подіумі.

доб.

... і в фотографіях.

Р

р.

Навіть ті, що не вдалося.