1751
Універсальні інженерні рішення
Краса Monica Bellucci збуджує, хвилює,... Бажаю побачити її знову і знову. Він приваблює як магніт ...
Для мене особисто, Моніка є ідеальним для жіночої краси. Вона настільки шикарна, так витончена, що я хочу сказати, що це людина без недоліків. Не один у світі шоу-бізнесу так добре, як це! Не існує шуму, тільки тиша, мир і спокій. Знеболена жінка!
Моніка була створена для носіння тільки дорогих ювелірних виробів. діаманти і перли неймовірно доповнять її образ.
р.
р.
Мон досить передбачуваний при виборі сережок. Вона воліє масивні діаманти, ніжні перли і класичні кільця з невеликими діамантами.
Габаритний зображення
Стандартні кільця підійдуть все.
4816851
Мон-стиль Оголошення
Улюблена модель сережок Monica Bellucci
доб. 114
Ми з вами зв'яжемося з нами. Алас, Моніка не виняток:
Для мене особисто, Моніка є ідеальним для жіночої краси. Вона настільки шикарна, так витончена, що я хочу сказати, що це людина без недоліків. Не один у світі шоу-бізнесу так добре, як це! Не існує шуму, тільки тиша, мир і спокій. Знеболена жінка!
Моніка була створена для носіння тільки дорогих ювелірних виробів. діаманти і перли неймовірно доповнять її образ.
р.
р.
Мон досить передбачуваний при виборі сережок. Вона воліє масивні діаманти, ніжні перли і класичні кільця з невеликими діамантами.
Габаритний зображення
Стандартні кільця підійдуть все.
4816851
Мон-стиль Оголошення
Улюблена модель сережок Monica Bellucci
доб. 114
Ми з вами зв'яжемося з нами. Алас, Моніка не виняток: