Високі моделі

Forbes, як завжди, знає все. Нещодавно авторитетне світове видання опублікувало ТОП-10 моделей світу з найбільш вражаючим гаманцем (або рахунком в швейцарському банку). Я раджу вам захопити красу і бути трохи ревнощим. Білий заздрий, звичайно.

10. Candace Сванепол

22 років. 7 років на подіумі. У 2010 році заробила 2 млн євро.

Народився в Південній Африці.

Один з улюблених ангелів Victoria's Secret. Candice ще не здатний зловити Alessandra Ambrosio на доході, але Miranda Kerr оснащений простотою.

р.

Останнім часом фотографії вичерпних кандій шокують громадськість.

9. Навігація Наталія Володимирівна

4 млн. дол. за 2010 рік у свинарському банку нашої Наталії. Натюрморт, рекламна особа Гурлайн.

Габаритний зображення

83730934

8. Каролин Мурфі

р.

У 2010 році компанія Estee Lauder заробила Carolyn $4.3 млн.

І це леді, на даний момент, 35 років!

р.

6-7. Дар'я Вербова та Лара Камінь

Даша

р.

Українська жінка з Канади, яка заробила $ 4,5 млн. Велике за рахунок вигідного договору з Ланком.

р.

Лара

Вона зробила $4,5 млн у 2010 році, працюючи з Версце, Прада і Калвін Клен.

5. Умань Alessandra Амбросіо

р.

Краса від Бразилії, де є багато, багато диких мавп. До речі, минулого року заробив 5 млн. доларів. Вона працювала з Dolce & Gabbana, Мошино.

р.

4. Адріана Ліма

Тільки ледве досягла ще одного бразильського до затишної три. Але не знеболюється. $8 млн на рік не поганий.

р.

3. У Кейт Мос

679730р.

"Стара жінка". Не відмовляється від її положення. Що це робить! Під час підготовки до свого майбутнього весілля Kate Mosss заробив $13.5 млн у 2010 році. «замовлення» всіх участі в рекламних кампаніях Dior, Yves Saint Lauren, Lonqchamp.

2. Гейді Клюм

Габаритний зображення

У 2010 році Гейді постаралися так важко, що вона зуміла зробити себе ще $20 млн багатих. Серед бізнес-проектів Heidi Klum не тільки моделювання, але й випуск власної лінії одягу, косметики та парфумів. Не забудьте про проект Runway.

р.

1,1 км Gisele Бундчен

Я скажу інтригу, як я можу. Але я думаю, що багато хто вже здогадав, що ще раз все охолоджувач був красивим Giselle. Forbes оцінив свою фортуню на $40 млн.