1927
Куріння Голлівуду.
На жаль, вони не завжди досягають успіху. І іноді це навіть в поганій компанії, що син або дочка звернулася, але в знаменитостях, які сліпо імітують молоді, і все ж приступили до підлітків. Зірки, звичайно, абсолютно "сірий" на стереотипах і вони сміливо фотографуються в різних позах з сигаретою, потім з пляшечкою. Вони називають це мистецтво, але для мами, мистецтво - спасіння.
Дійсно, зірки дуже часто беруть участь в таких фотосесіях і чому вони роблять це – Я особисто не розумію. Якщо ви вирішили відсвяткувати, то зірка в новому провокативному фільмі (це стосується акторів і акторів) або створити не примітивний солодкий кліп, але щось «важке» (це стосується співаків і співаків). Все просте, але знаменитості роблять різне рішення – вони просять курити безпосередньо від кришок журналів.
Можливо, це нормально для когось, але, вірити мене, коли у вас є діти своєї справи, зірка, яка курить на кришку журналу, не зацікавить вас, тому що ви просто “програма” кинути цей журнал, щоб пекти – від вашого сина або дочки. Тепер я хочу показати вам ті знаменитості, які знімають з сигаретою в зубах, руках та інших кінцівках, не відчужуються.
До речі, деякі зірки в реальному житті не курять, але для фотосету досить готові прийняти довгий час.
Джонні Депп.
Анджеліна Джолі.
р.
Скарлетт Йохансон
Роберт Патинсон
Моніка Bellucci
р.
Містт Бардот
р.
Джонатан Райс-Майєрс
Марилін Монро.
доб.
Орландо Bloom
Роберт Дауей Джер.
Баррімор
Діана Кругер
р.
Демі Мур.
Газпар Ульє
Габаритний зображення
Бруце Вілліс.
Марлен Дітріх
3610Р. 4200Р.
Мел Гібсон.
Брад Пітт
Крістіна Ricci
Brooke Shields.
Cindy Crawford
Український
Елізабет Тейлор і Девід Лукі
Лука Бресель
р.
Мадонна
р.
Арнольд Шварценгер
Іан Somerhalder
4766681р.
Коко Шанель
Данило Край
Герард Булер
р.
Дійсно, зірки дуже часто беруть участь в таких фотосесіях і чому вони роблять це – Я особисто не розумію. Якщо ви вирішили відсвяткувати, то зірка в новому провокативному фільмі (це стосується акторів і акторів) або створити не примітивний солодкий кліп, але щось «важке» (це стосується співаків і співаків). Все просте, але знаменитості роблять різне рішення – вони просять курити безпосередньо від кришок журналів.
Можливо, це нормально для когось, але, вірити мене, коли у вас є діти своєї справи, зірка, яка курить на кришку журналу, не зацікавить вас, тому що ви просто “програма” кинути цей журнал, щоб пекти – від вашого сина або дочки. Тепер я хочу показати вам ті знаменитості, які знімають з сигаретою в зубах, руках та інших кінцівках, не відчужуються.
До речі, деякі зірки в реальному житті не курять, але для фотосету досить готові прийняти довгий час.
Джонні Депп.
Анджеліна Джолі.
р.
Скарлетт Йохансон
Роберт Патинсон
Моніка Bellucci
р.
Містт Бардот
р.
Джонатан Райс-Майєрс
Марилін Монро.
доб.