1181
9 Шляхи подолання і впливу людей
1. Обрамлення.
Ця техніка часто використовується в політиці. Найпопулярніший приклад обрамлення – податок на спадщину. Політиці, на відміну від податку на спадщину, зателефонують йому смертний податок. За допомогою слова «дет» замість «спадку» викликає всілякі неприємні асоціації.
2,2 км Відбиття
Відбиваючи когось – це імітує їх рухи. Рухи можуть бути практично неприпустимо, але найбільш очевидними з них є ручні жести, вигинаються вперед або назад, різні рухи голови або руки. Все, що потрібно зробити, повторювати точно рухи співрозмовника. Ми все робимо це несвідомо, і якщо ви шукаєте уважно, ви можете зловити себе, що це робить. Я знаю я зробив.
3. У Дефіцит
Цей метод широко використовується рекламодавцями. Можливості, які вони можуть бути, привертають набагато більше, якщо доступ обмежений.
Цей метод можна успішно застосувати до звичайної людини в відповідній ситуації. Але більш важливо, щоб дізнатися про цю техніку, буде тримати вас оповіщення. Стоп і думки про те, як ви постраждали від того, що кількість товарів обмежена. Якщо є нестача товарів, то має бути величезний попит, право?
4. У Mutual обмін
«До цього до інших». Коли хтось робить щось для нас, ми відчуваємо себе зобов'язаним. Якщо ви хочете, щоб хтось зробив щось приємне для вас, чому б не зробити щось приємне для них?
У бізнесі ви можете пройти ініціативу. Якщо ви перебуваєте в домашніх умовах, поєднайте сусід газонокосаркою. Неважливо, де або коли ви це робите, головне - ініціювати відносини.
5. Умань Терміни (разовий вибір)
Люди, як правило, більш компетентні і відповідальні, коли вони психічно втомилися. Перед тим, як попросити кого-небудь за те, що вони не можуть згодні, намагатися чекати більше відповідного часу, поки вони не роблять щось, що вимагає багато психічних зусиль. Ви можете зловити працівника в кінці робочого дня на шляху, і що ви запитаєте, вони, ймовірно, скажуть, "Я буду це завтра". й
6. Жнівень Зручності
Ми всі підсвідомо намагаються діяти послідовно. Один хороший приклад - техніка, що використовується продавцями. Продавець підбиває вашу руку під час переговорів з вами. Для більшості людей похил руки асоціюється з закриттям угоди. Так, зробивши це перед угодою, продавець має кращу можливість заперечувати з вами.
Хороший спосіб використання цієї методики полягає в тому, щоб зацікавити людей в дію перед розумом виходить. Наприклад, якщо ви зустрінете з другом і хочете перейти до фільму, і він зіткнеться до кіно, а він приймає рішення.
7. Про нас Розумне мовлення
У бесіді ми часто використовуємо невеликі викривлення та фрази, які висловили невизначеність, такі як «ooh» або «маанс», і, звичайно, ubiquitous «тип». Ці параситичні слова, що неперевершено дають враження, що ми є непристойним і таким чином менш переконливим.
Якщо ви впевнені, що це буде легше переконувати інших.
8. У Херд інстинкт
Ми всі народилися з тенденцією, щоб слідувати іншим. Поруч, це. Ми постійно шукаємо тих, хто визначає наші дії.
9. Навігація Послуги
Ми можемо самі переконувати себе і слідувати тим, хто любить або хто наш авторитет. Крім того, щоб дізнатися ці трюки, ви не будете падають на них, вони також можуть застосовуватися до інших. Ви будете здивовані, як легко це для людей, які люблять вас і стати владою.
Поставте кілька ідей в практику, і дозвольте нам знати, якщо ви раптом починаєте продавати більше, отримайте судову відповідь, або станете співвідношенею дипломатії і просудження на роботі!
3 Прості способи підвищення інтелектуальної енергії
Ця функція знаходиться в усіх банкоматах, але не всі знають про це.