Алекс Птифер.

Після перегляду фільму «Я четвірка», я зацікавився актором, так як я ніколи не бачив його в будь-якому місці до, або навіть бачив його, але не пам'ятав його. Олексій народився в 1990 році, і в 2005 році він дебютував, тому його фільмографія дуже страшна. До свого дебюту в кіно Олексій був моделлю, в той час як його модельна кар'єра почалася дуже банально - він помітив в магазині дитячих іграшок і ... voila! Олексій став моделлю.

Молодий Alex:

1990Р. 2199Р.

Після першої ролі в серії він отримав пропозицію на зірку в «Дунболт», що, по суті, відмовляючись від зірки в «Ерагоні».

р.

Після цього він зірвав у кількох фільмах, але головна роль у фільмі Я Ам Четвертий приніс йому широку популярність.

4747

Також у 2011 році прем’єра іншого фільму з його участю, де він зірвав з Ваннесою Гудгенсом – «Скаржений красивий».

І це те, що він перетворюється в.

Олексій не забув про досвід моделювання бізнесу та продовжує брати участь у різних фотосесіях.

Alex Pettifer в Burberry комерційний:

Говорячи про своє особисте життя, він від актора Ема Робертса, з яким він зірвав у фільмі «Торва». Навіть отримав татуювання з її ініціали - ER, але вони розбилися, але татуювання залишається.

Після зйомок фільму «Я четвірка» почав датувати «Діана Агрон» (до партнера в кіно)

р.

990 р.

На початку 2011 року пара ще зламала. Після цього ромби поширюють, що Петіфер є «немовним» хлопцем, який любить суліюду, починає поводитися непристойно з великим натовпом і його характером взагалі не є цукром. Крім того, це часто обговорювали тату в області паху, яка говорить «Танк тебе».

р.

Р

Ну, ймовірно, занадто рано, щоб зробити висновки про те, що він може досягти в акторській кар'єрі, в той час як є величезний гіп навколо своєї людини і він на пікі популярності, однак, ніхто не знає, що буде відбуватися в декількох років - можливо, ми повністю забудемо його, або, можливо, він стане найпопулярнішим актором на планеті. Ви побачите.

Фото: justjared.buzznet.com, alexpettyfersource.com