Олександр Маквін

Продовження першої частини оповідання про Олександра Маккорону.

Олександр Маквін

Александра завжди звернулася до себе, що тонка лінія, яка розділила наш світ і інший світ. І, очевидно, він знайшов вузький проміжок, порушення в "п'яти", звідки він звернув натхнення. Олександр часто вдалася до зображень інших А череп став торговою маркою Маквінського будинку.

Я люблю Маквін. Я кохав його і завжди любити його, що є однією з небагатьох речей, які я знаю напевно. Він приніс до сліз, до висихання, до висихання захоплення. Олександр МакКвін торкнувся життя, тому він викликає такий резонанс в суспільстві. Ви не можете любити його, Маквін не змусив когось лікувати його добре. Ви можете припустити, що кожен рух був продуманий і розумно запланований. Ви навіть можете подумати, як Олександр Васильєв: «На жаль, Маквін є одним з тих, хто спалахнув і вийшов.» Або ви можете сказати Маквін не для вас. Але не можна визнати, що він створив мистецтво, нехай шокує і темний, але він перетворив думки людей, впливав на модний світ на останні 15 років.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Плато Атлантіс:

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін р.

Що я люблю про Маквін, що він дуже уважний до деталей.

Олександр Маквін р.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

р.

Олександр Маквін

р.

Олександр Маквін р.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

А шоу Олександра ідеально підходять. Ранні покази до театральної вистави.

Однак самі костюми впливають на театральний дух. Маквін працював дизайнером костюмів в театральному майстерні Анжела та Берменса.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін Габаритний зображення

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Багато людей вважають, що сукні Маквіна красиві. Вони кажуть, що вони не розуміють їх взуття. Це право. Туфлі є складними, незвичайними і часто не художними, так що деякі моделі (Abbie Lee, Sasha Pivovarova) відмовляються від дефілю на показах моди.

р.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

р.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Тим не менш, Daphne Guinness і Леді Gaga не боїться взуття Маквіна.

69932

В цілому, багато зірок, хоча б один раз, щоб зробити наряд цього бренду. Один з своїх довгоочисних шанувальників Sarah Jessica Parker.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Тим не менш, мій улюблений вигляд в плаття Маквін належить до Camille Belle. На мій погляд, вона чудово поєднала плаття з стриманим взуттям і сірим зчепленням.

Олександр Маквін

Фріда Pinto.

Олександр Маквін р.

Мішель Обама

77699254

Міла Куніс.

Олександр Маквін

Лука Бресель

Олександр Маквін

Кім Кардашян

Олександр Маквін

Sandra Bullock.

Олександр Маквін

Сальма Хайек

Олександр Маквін

Дженніфер Аністон

Олександр Маквін

Cate Бланкет

Олександр Маквін

Єва Грін

Олександр Маквін р.

Юлія Мур

Олександр Маквін

Емма Ватсон

Олександр Маквін

Рожевий

<Олександр Маквін

Баррімор

Олександр Маквін

олсен

Олександр Маквін

риганна

Олександр Маквін

Sandra Bullock.

Мій улюблений збір - його остання. Зробіть свій погляд і ви побачите, чому.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін р.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін р.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін р.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Alexander McQueen помер 11 лютого 2010. Похилого себе в шафі. Його мати загинув кілька днів раніше. Хтось приписує смерть дизайнера моди до лінгвістичної депресії, що сталося з ним після смерті Ізабела удару, і вважає, що смерть його матері - його найближча людина - нарешті збив його від іржі. Я не хочу обговорити причину смерті або зробити будь-які заяви. Маквін сказав, що він ніколи не знав, що буде завтра.

У світі, як це зараз не існує. Намагайтеся жити кілька днів.

Олександр Маквін

Багато людей говорили про смерть Маквіна. Як Карл Лагерфельд.

Я знайшов свою роботу дуже цікавим і не trivial. Його творіння часто стають нелюдськими. Хто знає, можливо, після тривалої мутації з смертю, смерть починає приваблювати вас.

Хто знає, що станеться на ім’я Олександра Маккорона в історії моди, чи залишиться він яскравим спалахом або сірим місцем через слова. Все я знаю, що Маквін буде жити в серцях своїх шанувальників. Це досить, тому що він безсмертний.

Творчий директор Олександра Маккорона – Сара Буртон.

Олександр Маквін р.

Сари мало часу. Приєднавши посаду директора такого бренду після смерті його засновника і намагайтеся зберегти рівень, який встановлений Маквін не є завданням для слабкого. Буртон зіткнувся з жорстоким ставленням. Немов люди вважали, що дизайнер може зробити цікавий збір в духі Маквіна. Але ніхто не міг уявити, що Сара не тільки зробить таку колекцію, але й заслуговує на загальне визнання.

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

Олександр Маквін

36,660,000 Р

Олександр Маквін

Олександр Маквін р.

44402 500 Р

Відгуки критики були дружніми. Так, Буртон зробив, але її колекції не McQueen's. Сара каже, що вона не збирається сліпо копіювати стиль Олександра, але збереже свої риси. Так, колекції отримали яскравіше: Сара переключили сторони. І це навряд чи, що після скринінгу Буртона, гості залишать з сльозами в очах, я все одно думаю, що вона гідна наступника. І це те, що Маквін бажав: сильна жінка, яка б не реплікувала свої наряди. Бренд Олександра Маккорона продовжує існувати. І він в руках.

Олександр Маквін

Я дивився на альтанки, які були позбавлені левів і гіenas, і я сказав собі, "Це фільм про мене! Хтось завжди після мене, і якщо вони ловити мене, вони будуть їсти мене таким же чином. Модний світ - це джунглі, сповнена розпаду, житоги. А тепер? «Я зараз стала левом. Я їсть гиню себе.