Олександр Маквін

Продовження першої частини оповідання про Олександра Маккорону.

Александра завжди звернулася до себе, що тонка лінія, яка розділила наш світ і інший світ. І, очевидно, він знайшов вузький проміжок, порушення в "п'яти", звідки він звернув натхнення. Олександр часто вдалася до зображень інших А череп став торговою маркою Маквінського будинку.

Я люблю Маквін. Я кохав його і завжди любити його, що є однією з небагатьох речей, які я знаю напевно. Він приніс до сліз, до висихання, до висихання захоплення. Олександр МакКвін торкнувся життя, тому він викликає такий резонанс в суспільстві. Ви не можете любити його, Маквін не змусив когось лікувати його добре. Ви можете припустити, що кожен рух був продуманий і розумно запланований. Ви навіть можете подумати, як Олександр Васильєв: «На жаль, Маквін є одним з тих, хто спалахнув і вийшов.» Або ви можете сказати Маквін не для вас. Але не можна визнати, що він створив мистецтво, нехай шокує і темний, але він перетворив думки людей, впливав на модний світ на останні 15 років.

Плато Атлантіс:

р.

Що я люблю про Маквін, що він дуже уважний до деталей.

р.

р.

р.

р.

А шоу Олександра ідеально підходять. Ранні покази до театральної вистави.

Однак самі костюми впливають на театральний дух. Маквін працював дизайнером костюмів в театральному майстерні Анжела та Берменса.

Габаритний зображення

Багато людей вважають, що сукні Маквіна красиві. Вони кажуть, що вони не розуміють їх взуття. Це право. Туфлі є складними, незвичайними і часто не художними, так що деякі моделі (Abbie Lee, Sasha Pivovarova) відмовляються від дефілю на показах моди.

р.

р.

Тим не менш, Daphne Guinness і Леді Gaga не боїться взуття Маквіна.

69932

В цілому, багато зірок, хоча б один раз, щоб зробити наряд цього бренду. Один з своїх довгоочисних шанувальників Sarah Jessica Parker.

Тим не менш, мій улюблений вигляд в плаття Маквін належить до Camille Belle. На мій погляд, вона чудово поєднала плаття з стриманим взуттям і сірим зчепленням.

Фріда Pinto.

р.

Мішель Обама

77699254

Міла Куніс.

Лука Бресель

Кім Кардашян

Sandra Bullock.

Сальма Хайек

Дженніфер Аністон

Cate Бланкет

Єва Грін

р.

Юлія Мур

Емма Ватсон

Рожевий

<

Баррімор

олсен

риганна

Sandra Bullock.

Мій улюблений збір - його остання. Зробіть свій погляд і ви побачите, чому.

р.

р.

р.

Alexander McQueen помер 11 лютого 2010. Похилого себе в шафі. Його мати загинув кілька днів раніше. Хтось приписує смерть дизайнера моди до лінгвістичної депресії, що сталося з ним після смерті Ізабела удару, і вважає, що смерть його матері - його найближча людина - нарешті збив його від іржі. Я не хочу обговорити причину смерті або зробити будь-які заяви. Маквін сказав, що він ніколи не знав, що буде завтра.

У світі, як це зараз не існує. Намагайтеся жити кілька днів.

Багато людей говорили про смерть Маквіна. Як Карл Лагерфельд.

Я знайшов свою роботу дуже цікавим і не trivial. Його творіння часто стають нелюдськими. Хто знає, можливо, після тривалої мутації з смертю, смерть починає приваблювати вас.

Хто знає, що станеться на ім’я Олександра Маккорона в історії моди, чи залишиться він яскравим спалахом або сірим місцем через слова. Все я знаю, що Маквін буде жити в серцях своїх шанувальників. Це досить, тому що він безсмертний.

Творчий директор Олександра Маккорона – Сара Буртон.

р.

Сари мало часу. Приєднавши посаду директора такого бренду після смерті його засновника і намагайтеся зберегти рівень, який встановлений Маквін не є завданням для слабкого. Буртон зіткнувся з жорстоким ставленням. Немов люди вважали, що дизайнер може зробити цікавий збір в духі Маквіна. Але ніхто не міг уявити, що Сара не тільки зробить таку колекцію, але й заслуговує на загальне визнання.

36,660,000 Р

р.

44402 500 Р

Відгуки критики були дружніми. Так, Буртон зробив, але її колекції не McQueen's. Сара каже, що вона не збирається сліпо копіювати стиль Олександра, але збереже свої риси. Так, колекції отримали яскравіше: Сара переключили сторони. І це навряд чи, що після скринінгу Буртона, гості залишать з сльозами в очах, я все одно думаю, що вона гідна наступника. І це те, що Маквін бажав: сильна жінка, яка б не реплікувала свої наряди. Бренд Олександра Маккорона продовжує існувати. І він в руках.

Я дивився на альтанки, які були позбавлені левів і гіenas, і я сказав собі, "Це фільм про мене! Хтось завжди після мене, і якщо вони ловити мене, вони будуть їсти мене таким же чином. Модний світ - це джунглі, сповнена розпаду, житоги. А тепер? «Я зараз стала левом. Я їсть гиню себе.