1319
3 Прості способи підвищення інтелектуальної енергії
1,1 км Поставте на іншу сторону мишу.
Так, це легко.
Поставивши килимок з іншого боку, змусить вас використовувати руку, яку ви використовуєте менше. Це, в свою чергу, стимулює нервові зв'язки між правими і лівими півсферами мозку. Дослідження показали, що люди, які використовують обидва руки, мають 100 відсотків більше нервових волокон, що з'єднуються з боками мозку.
В ідеалі, вам потрібно зробити якомога простіше, але в деяких випадках це може бути складно. Я спробував чистити зуби лівою рукою, але в результаті все наліт залишається на зубах.
За допомогою миші з іншого боку легко. Для першої пари днів це може здатися непарним, і ви повинні поставити все назад, коли ви використовуєте програми, які вимагають частих і швидкого натискання. Але після періоду адаптації ви будете практично однаково добре за допомогою миші своїми руками.
2,2 км Зробіть себе пам'яткою.
Якщо ви хочете пам'ятати ім'я пісні, ви співаєте прямо зараз або ім'я старого знайомого, який проходив. Ці слова знаходяться у вашій голові, прямо на кінчику мови, але ви не можете запам'ятати їх. Що потрібно зробити в такій ситуації? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А коли ви ім'я, ви можете навіть сказати, "Офісний курс!" З повагою!
Наступного разу, як це відбувається, зробіть собі пам'ятайте, що ім'я. Мозок може бути здійснений так само, як м'язи, і чим більше ви вправу, тим сильніше він отримує.
Не обмежуйте себе іменами. Ви зателефонуєте мамі, щоб попросити її номер телефону дядька? Забудьте ручку і папір, можна його запам'ятати. Переглядайте на кнопках вашого телефону, щоб створити картинку у вашому розумі того, що номери повинні виглядати так.
Найгірше, що може статися, ви повинні знову зателефонувати мами.
3. У Грати ігри, які вимагають думки.
Ви не повинні брати участь у конкурсі математики для розвитку мозку. Ні, прості ігри, такі як Sudoku або кросворд головоломки будуть мати відчутний ефект на вашу активність мозку.
Регулярність дуже важлива тут, тому намагатися зробити ці ігри і вправи частина вашого повсякденного життя. Наприклад, ви можете вирішити головоломки кросвордів на шляху до роботи або від робочого будинку. Я особисто відіграю гру шахи щодня до початку роботи. Займає близько 15 хвилин, але дає хороший початок до дня для мого мозку.