Може бути через моїй пристрасті для планет, можливо, через мій зростаючий не схожий з нашими, але далеко не можна пам'ятати, я завжди мріяв про те, щоб простір.
Всесвіт завжди приваблює людей, так як час безсмертних, вчені навчали космос, намагаючись зрозуміти свою структуру. Похід до місця – мрія багатьох людей. І було реалізовано вперше в Гагаріні в 20 столітті. Після цього почалася універсальна фосцинація Всесвіту. Природно, це не обійти моду.
П'єр Кардин, один з найвідоміших дизайнерів часу, створений божевільний футтуристичний одяг. Це те, що він був відомим, і коли Кардін повернувся в 2011 році з новим шоу, дизайнер моди не експериментував: він повернувся до старих зображень.
_ Новини
В цілому багато переверталися в футуризм. Навіть в наш час, коли, здається, нічого не дивно в космічних кораблях і зірках (мільйон разів бачив: в кіно, в картинах, в одному одязі), модні дизайнери продовжують приймати зображення майбутнього в своїх колекціях. Розглянемо Givenchy Haute Couture.
Ор Balenciaga, ненав’язливі футуристичні мотиви яких вже стали завісою будинку під керівництвом Ґескієра.
, Україна
Архані Прив’яза Хауте Капуре викликали великий резонанс серед модних критик. Вони сказали, що тільки леді Gaga може носити його.
Лука Бресель Туфлі - це те, що між претенсивністю імперії та строгістю футуризму.
Марні були чітко натхненні 60-ті футуризмом. До речі, деякі модні критики називають колекцію слабкими.
Nina Donis Space. Я думаю, що це відмінна колекція, це все про це. Флеш яскравого світла - вибух зірок - всмоктування темряви Всесвіту.
Фото зірок, Молоко Шляхи, небуле є великими принтами, які дизайнери можуть використовуватися в своїх колекціях.
Рушник.
А Олів'є Тіскіенс у його останню колекцію для Ніни Риччі чітко натхненна нічним небом. Я думаю, що це блискуча колекція. Багато хто відкрив Тискіни після неї. До речі, він пропагував бути креативним директором будинку Маквін після смерті Олександра та директора будинку Ланвіна. Але жодна з цих пророків не сталося.
(доб. 3)
561203 р.
299380 р.
, доб. 172
Ми не побачимо час, коли міжгалузева поїздка буде доступна, але мистецтво вже дає нам можливість зв'язатися з космосом.
до 1 2 3 4 5+
І Ромен Джером навіть створив годинник для людей, які не мають $20 млн у своїх кишеньках, але мають $100,000. годинник незвичайний, використовуючи місячний пил і частини космічних апаратів або станцій. Що говорить Ромен.
Не просто леді Гага, яка визнає футуристичний стиль. Інші зірки також одягають наряди з космічними темами, проте не так провокативними. Проста Футуристична 3D.
Katy Perry, наприклад, використовується космічні теми в її відео.
В цілому музика любить цю тему не менше моди.
Люди хочуть бути ближче до Всесвіту і намагаються внести в практику ідею, виражену в цій цитаті:
Якщо ви не можете піти в космос, зробіть його до вас.
Фото з шоу: стиль.com, vogue