Блюз Брати

У 10 днів і сплати податків за монастирський притулок, оскільки Пенгуїнга сказав, що вона не займе ніяких грошей, і дав її обличчя. Дуди пропускаються з поліції і вбивців, сидять в тюрмі, їздять навколо в декомпромісованій поліцейській машині, яка «хоча сором'язлива, але нічого не тягне» (трики, в яких цей автомобіль є окремою піснею), а уздовж способу відвідування практично всіх знаменитостей цього часу.

р.

Кінотеатр «Блюс Братс» не тільки для того, щоб бути гарною комесією, але й для того, щоб важливо, що він мав у популяризації джазу в 80-х і 90-х роках. Актори Джон Бейлуші та Дні Аккройд почав свою акторську кар’єру з організацією колективу, що займається співом класичних синів і рокових і ролових композицій, а також зберігали свою любов для джазових та джазових музикантів навіть в епоху, коли класики джазу були забуті. Пара дивився вражаючий - Belushi і Akroyd побудував своє зображення як пародія "старих днів": чорні костюми, зв'язки, капелюхи, чорні окуляри ... Не люди в чорному кольорі, не завантажувачі 30-х років. Зображений образ, кожен був щасливим. У цій формі вони брали участь у концертах і програмах, доки вони остаточно вирішили зробити фільм про синіх і зібрали там, хто був живим і в бізнесі в той час: Aretha Franklin, Рай Чарльз, Джеймс Браун, а також Стівен Spielberg, Twiggy.

Пробити
Це те, що Twiggy зробив після того, як вона кинути моделювання.

р.

доб.

Стівен Сільберг
З'являються в камері ... Я не пам'ятаю його в кіно, але він там.

Джон Лі Гакер
Американська синиця співачка. Надійшла в рок-н-Ролл Фаме. Довгий список двох рук. Я мав удар і так далі. Великий гітарист.

Рей Чарльз.
На сцені не більше 56 років (від 73 років життя). Відіграв душу, джаз і ритм і сині. Кількість 10 на списках рулонного каменю Immortals: 100 найвеличніших художників усього часу. Батько дванадцять дітей дев'ятьма жінками. Він є автором багатьох хітів ("Я буду добре для вас" і "Грузія на мій розум").

Джеймс Браун
Божий душ. Найпопулярніший князь, тобто церква. Ти знаєш, коли ти співаєш, церква стукає. Пісня «Я тебе говорю». Торгівля BMW було :)

Атеа Франклін.
Сінгер, душа і сині. Вона також відома як королева душі. Народився у 1942 р., живий. Х'юсон Х'юстон. Перепел майже весь американський етап - Мар'яна Карді, Анні Леннокс, Марія J. Blige, Frank Sinatra, Gloria Estefan, Крістіна Алера ...

Кабелі.
Джазмен популярний в '40-х роках. Він виступав до смерті в 1994 році.

Френк Оз, Сент Лоуренс і Танцю Ган
Френк - хлопець, який озвучив Йода в Старих війнах. Він зварився. Я все життя. Стів - співак.

Добре, природно Dan Aykroyd і John Belushi. Красивий!

І абсолютно унікальний фото.