Джессіка Альба.

Чудова актриса, турботлива мама і красива дружина. Вона знає, що вона потребує одночасно або іншому, тому вона знає, як встановити пріоритети для того, щоб досягти чого вона хоче. Сьогодні Джессіка є універсальною людиною. Jess - це не тільки актриса, мати і дружина, але і одна з найкрасивіших жінок на планеті.

р.

Просто один погляд, вона може захопити половину світу і варто відзначити, що така «важка артилерія» як вигляд цієї краси приходить до допомоги приголомшливого макіяжу, який буде обговорюватися сьогодні.

1,1 км Jessica дуже костюмована до кольору блондинки, і в поєднанні з найбільш ніжним макіяжом, це, як правило, справжня краса!

2,2 км Не найкращий макіяж, хоча я розумію, що це зараз моди.

3. У Я не знаю, що саме необхідність підказали художникам макіяжу, щоб малювати нижню повіку Джессі, адже її зовнішній вигляд відразу стає болючим. Jess є прекрасний, але її макіяж не вдалося.

4. У Красивий макіяж. Поєднання тіней і стрілок ідеально!

р.

5. Умань Принаймні, як правило, Джессіка макіяж просто прикрасить, тому що природа вона красива.

6. Жнівень Молодий jessica glows з щастям, і якщо людина щаслива, милий, неульгарний і має посмішку на обличчі, то макіяж миттєво стає гарним, не схильним звичайно, але дійсно добре.

7. Про нас Сині тіні підходять для обох блондинки і брюнетки. Я люблю макіяж і Джессіка добре виглядає.

8. У Справжня леді. Я люблю поєднання виражених слонів і чуттєвих губ, а особливо в такому чудовому каркасі.

9. Навігація Рожеві тіні виходять тут. І знову, це робить вас болючими. Хоча деякі дівчата будуть любити це макіяж.

10. Хороший вигляд. Більше, немає.

11. На жаль, коли Alba має світле волосся, вона стає більш м'яким, ніжним і більш привабливим, і практично будь-який макіяж виглядає чудово.

12. Джессіка не боїться бути природною і не любить ставити масу косметики на обличчі, не тільки в звичайному житті, але і в соціальних подіях.

13.00 р. Іноді вона схожа на це. Сексуальність в jessica принаймні топпінг, але він не виражений як той же Fox або Jolie.

14. Шикарна укладка, велика помада, але складність – це трохи «пам'яті».

15.00 р. Сексуальність і ніжність в одній пляшці.

16.00 р. З цим макіяжом Jess виглядає як лялька. Але я все одно схильний вірити, що рум'яна наноситься неправильно тут.

17.00 р. Я не люблю макіяж, і колір волосся теж, хоча він виглядає добре, але не такий відтінок.

18 років Така проста дівчина з наступного двору, ім'я якого Джессіка Альба.

85

19.00 р. Незвичайний макіяж для Jessica, але я тільки для експериментів, так що я люблю його.

(доб. 799)

20. Стандартний вигляд - стандартний макіяж.

21. Розкішна Джессіка! Я ніколи не думав, що свого роду макіяж підійде. Я щиро вірю, що темна помада поєднується з сильно підкресленими очима дасть Джессіці 5 років, але ніхто не - все вийшло різним.

22. І знову Альба практично нечарівна. Звісно, її зовнішній вигляд неймовірний.

23. Така краса і з таким макіяжом ... не ОК :

24. І знову нижню повіку перенесли. І коли він буде лівий самостійно? :

25. Макіяж поганий, робить jessica без обличчя.

Р

26. Сонячна краса. О, це дійсно солодкий :

27. Він виглядає так, як вони намагалися зробити Марілін з нього, але нічого не сталося.

28. Макіяж в рожевому кольорі ідеально підходить для її гарного обличчя. Я люблю!

29. Blue shadows знову, але тут Alba є брюнетка. Добре, це досить добре.

р.

30. Стрижка крута і макіяж - рівень.

31. Де ви отримали, що тональний крем? Акуратно це був для Dita Von Teese, але макіяж митці плутають два брюнетки.

32. "Всі лікар наказав," це штраф.