Джессіка Альба.

Чудова актриса, турботлива мама і красива дружина. Вона знає, що вона потребує одночасно або іншому, тому вона знає, як встановити пріоритети для того, щоб досягти чого вона хоче. Сьогодні Джессіка є універсальною людиною. Jess - це не тільки актриса, мати і дружина, але і одна з найкрасивіших жінок на планеті.

Джессіка Альба. р.

Просто один погляд, вона може захопити половину світу і варто відзначити, що така «важка артилерія» як вигляд цієї краси приходить до допомоги приголомшливого макіяжу, який буде обговорюватися сьогодні.

1,1 км Jessica дуже костюмована до кольору блондинки, і в поєднанні з найбільш ніжним макіяжом, це, як правило, справжня краса!

Джессіка Альба.

2,2 км Не найкращий макіяж, хоча я розумію, що це зараз моди.

Джессіка Альба.

3. У Я не знаю, що саме необхідність підказали художникам макіяжу, щоб малювати нижню повіку Джессі, адже її зовнішній вигляд відразу стає болючим. Jess є прекрасний, але її макіяж не вдалося.

Джессіка Альба.

4. У Красивий макіяж. Поєднання тіней і стрілок ідеально!

Джессіка Альба. р.

5. Умань Принаймні, як правило, Джессіка макіяж просто прикрасить, тому що природа вона красива.

Джессіка Альба.

6. Жнівень Молодий jessica glows з щастям, і якщо людина щаслива, милий, неульгарний і має посмішку на обличчі, то макіяж миттєво стає гарним, не схильним звичайно, але дійсно добре.

Джессіка Альба.

7. Про нас Сині тіні підходять для обох блондинки і брюнетки. Я люблю макіяж і Джессіка добре виглядає.

Джессіка Альба.

8. У Справжня леді. Я люблю поєднання виражених слонів і чуттєвих губ, а особливо в такому чудовому каркасі.

Джессіка Альба.

9. Навігація Рожеві тіні виходять тут. І знову, це робить вас болючими. Хоча деякі дівчата будуть любити це макіяж.

Джессіка Альба.

10. Хороший вигляд. Більше, немає.

Джессіка Альба.

11. На жаль, коли Alba має світле волосся, вона стає більш м'яким, ніжним і більш привабливим, і практично будь-який макіяж виглядає чудово.

Джессіка Альба.

12. Джессіка не боїться бути природною і не любить ставити масу косметики на обличчі, не тільки в звичайному житті, але і в соціальних подіях.

Джессіка Альба.

13.00 р. Іноді вона схожа на це. Сексуальність в jessica принаймні топпінг, але він не виражений як той же Fox або Jolie.

Джессіка Альба.

14. Шикарна укладка, велика помада, але складність – це трохи «пам'яті».

Джессіка Альба.

15.00 р. Сексуальність і ніжність в одній пляшці.

Джессіка Альба.

16.00 р. З цим макіяжом Jess виглядає як лялька. Але я все одно схильний вірити, що рум'яна наноситься неправильно тут.

Джессіка Альба.

17.00 р. Я не люблю макіяж, і колір волосся теж, хоча він виглядає добре, але не такий відтінок.

Джессіка Альба.

18 років Така проста дівчина з наступного двору, ім'я якого Джессіка Альба.

Джессіка Альба. 85

19.00 р. Незвичайний макіяж для Jessica, але я тільки для експериментів, так що я люблю його.

Джессіка Альба. (доб. 799)

20. Стандартний вигляд - стандартний макіяж.

Джессіка Альба.

21. Розкішна Джессіка! Я ніколи не думав, що свого роду макіяж підійде. Я щиро вірю, що темна помада поєднується з сильно підкресленими очима дасть Джессіці 5 років, але ніхто не - все вийшло різним.

Джессіка Альба.

22. І знову Альба практично нечарівна. Звісно, її зовнішній вигляд неймовірний.

Джессіка Альба.

23. Така краса і з таким макіяжом ... не ОК :

Джессіка Альба.

24. І знову нижню повіку перенесли. І коли він буде лівий самостійно? :

Джессіка Альба.

25. Макіяж поганий, робить jessica без обличчя.

Джессіка Альба. Р

26. Сонячна краса. О, це дійсно солодкий :

Джессіка Альба.

27. Він виглядає так, як вони намагалися зробити Марілін з нього, але нічого не сталося.

Джессіка Альба.

28. Макіяж в рожевому кольорі ідеально підходить для її гарного обличчя. Я люблю!

Джессіка Альба.

29. Blue shadows знову, але тут Alba є брюнетка. Добре, це досить добре.

Джессіка Альба. р.

30. Стрижка крута і макіяж - рівень.

Джессіка Альба.

31. Де ви отримали, що тональний крем? Акуратно це був для Dita Von Teese, але макіяж митці плутають два брюнетки.

Джессіка Альба.

32. "Всі лікар наказав," це штраф.

Джессіка Альба.