Джон Галяно

Галіано – це природний живописець. Його майстерність, оригінальність і глибоке розуміння тонкощів вирізу зробили його успіхом, так що ім'я Джона Галяно на парі з ім'ям Лагерфельда. Але він повинен працювати важко для визнання. Його прибуття в Dior викликало багато скептичних коментарів. «У яких руках був будинок Діора, і що станеться з неї?» попросила модну арену. Але Діор не був неправильним. На момент прибуття Galliano модний будинок мав 20 магазинів, тепер більше двохсот. Іоан не тільки забезпечив комерційний успіх бренду, але й підняв його на новий рівень: тільки забрав стару леді в руках і перенісся до 21 століття.

р.

Галіано любить шокувати, він любить все незвичайне, небанально, все, що не зберігає темпи з часом. У 90-ті рр., коли кішка зацарював моделі типу «героїн шик», одягнені в безформних легких сукнях, галяно виготовляли дивні наряди, змащені великою кількістю каменів і паєток. Втеча Молодої Принцеси Лурезії від більшовицької Росії, привертала величезну увагу. Галяно отримав нагороду «Кращий дизайнер року». Але комерційний успіх обходив його. Визнання індустрії моди і невизнання покупцями, це те, що Галяно отримав на початку своєї кар'єри.

А потім він був запрошений на Dior. Галіано згадував, що в день він вперше прийшов до офісу Діора, він був привітаний співробітниками компанії, а працівники відділу гайкового одягу були одягнені в білому лабораторному покритті. Іоан дивився, чому організація найняла стільки працівників здоров’я.
Я був дуже надійним, але я ніколи не перехрестився поріг до.

Галяно каже, що навіть у своїх диких снях він не міг уявити, що він ніколи не займе посаду творчого директора будинку Діора. Але Йонах натхненний ідеєю, що він є довідником для легендарного бренду від старого до нового, з минулого до сьогодення.
Інколи Хочу щипувати себе, щоб переконатися, що це не мрія.

Однак, що дійсно об'єднує галяно і традиції дому Діора і його засновника Християнський Діор - це образна любов для жінки, її жіночність і особистість.
Діор ідолізований жіноча краса, тому в сучасних моделях ми намагаємося підкреслити лінії грудей, талії, стегна.

Якщо є що-небудь, що об'єднує його з християнським діором, Galliano відповіді просто:
Як мені, любив настоювання квітами в саду. Я люблю жінок і красу. Ми як романтичні, так і вражені тими ж речами. Я люблю все нове, він любив все нове. Я, як він, впевнений у собі. Я ніколи не навчився, ніколи не приніс його в себе. Це в мене.
р.

Іван пощастив запрошувати на роботу діора в 1996 році, бо він відмовився його спонсорувати. І будинок Діора дав Іоан широкий простір для творчості. Не обмежувався в будь-якому: кращі тканини, дорогі аксесуари, скринінги, порівняні з театральними постановками не тільки художній зміст, але і обсяг інвестицій. Галяно пішов з шляху світової слави, і він отримав комерційний успіх бренду. Тим не менш, цей факт був критифікований – він звинуватив, що Діор став занадто комерційним брендом.
Ум, може бути занадто комерційним? Я думаю, що ми робимо все правильно, так як час і обставини вимагають. Я не хочу діора, щоб поступово перетворитися в тінь свого, мертвий людина ніхто не говорить про.

Galliano має відповідь на все. Все має думка. І має власні шляхи роботи. Творчість – це вічний супутник життя.
Творчість на графіку. Я говорю про те, як ви не можете пройти в майстерні один день і сказати, "Я буду жити зараз!" Я буду створювати шедевр! Зростання комплексного і індивідуального замовлення. Ні, я не хвилююсь про вільну творчість. Це невід’ємна частина життя.
Решта і подорожі є необхідним атрибутом діяльності.
Коли я вперше прийшов до Діора, ніхто не зрозумів, що дослідження було все про. Я хотів би пояснити, як важливо, щоб я не просто сидів на столі в офісі. Не можна натиснути - і ескізи з'являться відразу. Ні, це не працює з мною.
Він постійно шукає його музи.
Вона завжди опускати мене. Тексти пісень, а це означає: Я завжди бачу її. вона ефемерна істота. Як парфуми. Я не думаю, що я хотів би зловити її. Це прагнення її, що змушує мене створювати.

Галіано зробив незаймана для діора. Його збірка Матрика викликала хвиля непорозуміння серед модних критик. Не схожий на Dior, це занадто новий! На подальшу роботу Галіано не менш дивовижна. Незважаючи на те, що романтичне життя в Гальяно, і дизайнер моди має глибоку пристрасть до атмосфери 18 століття, Джон з обережною увагою і ентузіазмом перемішують це з захопленням для шоку і все надзвичайне. Але в майбутньому занадто багато провокації прибули до знешкодження. Більш і більше в колекціях дизайнера почали проявляти просту елегантність, а з минулого залишався тільки неймовірним вирізом. Здається, що Dior щасливий, що Galliano знизив свою бродіння, і Джон щасливий, що ви можете створити без перетягування себе. Але в створенні більш традиційного дизайнера моди багато побачили поразку Galliano: дизайнер моди все ще давав під наглядом принадників. Але Джон сказав,
Я зробив це свого безкоштовного. Це моє рішення. Я погоджуюсь, що це досить дивно, щоб побачити моделі з сумочками на катанні. Але в той же час я знав, що образ був створений лише втілювати певну модель з певною сумкою.

Вимова з образами. Випускають галяно в кінці скринінгів – окрема пісня.
Я занурюсь в процес створення колекції, яка впливає на мій зовнішній вигляд. Так само, як і будь-який з нас, коли ми відвідуємо. Я входжу в образ мого миша і починаємо мислення. Чи вона носить червоний помада? Чи вона пишеться свічником? Я думаю, що кожна деталь її персонажа і персонажа.

Так, Galliano приніс неоцінний скарб у світ моди. Його ім'я назавжди залишиться в історії. Іван зробив головне: він відродив будинок Діора, зробив його ультрамодним, культовим. У будь-якому випадку вони письмові та обговорюються. Джон Галяно охопив історію та традиції в домашніх умовах, щоб він зрозумілий. Це був щось нове, але той же старий.
Діорська жінка – вірна парафія, зображення якого поступово зачаровує. Я хотів відродити його, щоб дати світ саме те, що він очікуваний Dior. Ми переглянули дизайн, почали використовувати високотехнологічні матеріали, нові барвники, але — підкреслює Galliano — все ще зберігають приголомшливий крій.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ми помітили веб трохи, зроблені речі світло.

р.

Р

р.

Найголовніше — викликати реакцію аудиторії та емоції. Я теж помітив довго, що те, що було ударним на початку, було часто величезний комерційний успіх.

р.

р.

Але найчастіше біла смуга замінюється чорним. Помилки приходять за ціною, і часто витрати занадто суворі. Для антисемітичних ізоляцій, виражених в п'яти дельірій, галяно було вогнене з Діора цієї весни.

Про це розповів багато знаменитостей. Карін Ройтфельд (колишній редактор-в-чиф французького Vogue) сказав в інтерв'ю:
Я не мав ідеї, що Джон Галяно був таким нещастям в офісі. Ви повинні бути дуже самотніми і пригніченими людиною, щоб визнати симпатію лідера нації перед кожним. Це відображено в своїх колекціях для будинку Діора. Наприклад, шоу в яких моделях зображуються бездомні люди, що сплітають по вулиці. Неприпустимий спосіб або інший, обтяжуючи п'яний "Я люблю Гітлера" і закликав людей в барі "багатих євреїв". Я не думаю, що він дійсно думає. Це просто п'яний нещастя.
475139

І Карл Лагерфельд не підтримує Галяно, хоча вони думали, що дизайнер моди симпатизував його колегою. Навпаки Карл говорив дуже сильно проти дій дизайнера моди:
Я просто божевільний, якщо вас цікавить. Я не страшний, тому що це більше не питання про те, чи він сказав його або ні. У світі вже поширилися відео своїх знаків. Це страшна подія для всього світу моди, тому що люди думають, що всі дизайнери і всі в індустрії моди дозволяють себе бути таким, як це. Це те, що мене приводять.
Справа в тому, що в бізнесі, особливо з появою інтернету, кожен повинен бути Ви не можете просто піти назовні і випити. Ви не можете дозволити собі. Я сором'язлива на шкоду, зробленому LVMH і до Bernard Arnault, який є його хорошим другом і підтримував його більш ніж будь-який інший дизайнер, тому що Dior є улюбленим брендом. Як болить дитину.
3610Р. 4200Р.

І Наталі Портман, обличчя аромату Miss Dior Chérie, відреагував далеко від симпатії:
Я сором'язлива і дивився John Galliano в цьому відео. Я Єврейська і горда, тому я не хочу, щоб мати більше бізнесу з Galliano. У той же час я сподіваюся, що ця страшна антетика допоможе нам у боротьбі з існуючими пресудами, які відчужуються до краси.

Амбігусні заяви з'являються про повернення Галіано до модної арена. Вболівальники сподіваються, що деякі модні будинки запрошують його на роботу, а супротивники – навпаки. Наприклад, Isaac Mizrahi, модний дизайнер, а також євреї національності.
Я думаю, що це більше не працює. Я сподіваюся, що не буває. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що ніхто інший не запропонує йому роботу. Я, ймовірно, не знаю, що він зробив. Я любила роботу Олександра Маккорона або Вієна Вествуд. Чи не тільки його колекції ніколи не надихнула мене, але тепер він виходить, що він також є рацистом. Так що я сказав, що до Галіано на мій розум.

Я просто не вірю. Такий інцидент навряд чи серйозно впливає на репутацію бренду. Він був вогнем, не тільки від Dior, але і від Jonh Galliano. У зв'язку з тим, що жарт «Джон Галяно вмирає з Івана Галяно» був дуже популярним, який не весело.
Неможливим є те, що моя реакція буде, якщо мій бренд і моє ім'я були взяті з мене, але я чітко не був щасливий про це, говорить Олександр Терехів.

Повідомляємо, що звільнення не випадково, що все було зрощено заздалегідь.
Кирило Гасілін:
Поруч, епоха великих творців. Я впевнений, що Galliano, звичайно, провокував власники бренду Dior, хоча б не прямо, але непрямо. Ми не знаємо про деталі їх контракту, але знаємо, що Galliano є дуже виконавчим і працьовитим людиною, хоча не з легким характером. І, можливо, вони просто повинні знайти причину припинення договору. Як можна припустити, що цей чоловік, п'ятдесят ніг заввишки, може стати агресором і збити когось? Запис чітко показує, що він просто захищає себе, як керована тварина в норці. Це просто те, що люди знайшли спосіб видалення цього художника, який став незбираним. Я думаю, що Маквін пішов не випадково, тому що вони дуже близькі до Galliano в дусі. А причина того, що ніхто не потребує мистецтва в чистому вигляді. Ні один зацікавився ним.
Але моя особиста думка, що не все в світі випадково, але є випадки. Для того, щоб пояснити цей інцидент безглуздим. І хто знає, раптом діор буде шкодувати, що вони покинули Galliano, від божевільного генія, від талановитого художника. Моя улюблена колекція:

533864

р.

Я пропоную вам дивитися шоу. Він ідеально підходить для всіх музичних моделей.

Найсвіжіші haute couture з Galliano в Dior. Шикарна, елегантна, смілива і ударна колекція - Galliano з'явився на своєму найкращому. «Галліано» — це одна з найяскравіших і найяскравіших людей. Чи втратив цей майстер-клас? Так, якщо він подав і відправив на в'язницю. І сподіваємось, що якщо він обмежений, щоб платити штраф і отримати наймалішим. Саме тому, що бренд Фере хоче бачити Галяно як його директор. Хто буде креативним директором Dior? Назва дизайнера буде прихована до осені, тобто до наступного сезону. Але є чутки, що це буде Ricardo Tisci.

Р

Я думаю, що Ricardo може повернутись до своїх коренів. Саме те, що Діор обіцяв до останнього шоу Galliano. Але Джон не буде забутий, це не буде ніяким чином. Такі люди не забуті, вони не пропускають яскраве спалах, не відлякуються в кінці своєї подорожі. Навіть якщо Галіано не має майбутнього в модній арені, його назва назавжди залишиться в історії моди.
Що я взяв павук веб від сплячої краси. Це дійсно все, що я зробив.

Посилання:
Веб-сайт - dior.com
Сайт: www.johngalliano.com

Фото з шоу: стиль.com, vogue.ru