1826
Премія музики
The 2011 Airport Music Awards - це грандіозна подія, яка об'єднала багато зірок. Бритні Списки виступили на концерті.
І Britney виступали в парі з Риганною, і разом вони схвалили справжню браву!
Після вистави вона продовжила дивитися концерт зі своїм хлопцем Ясон Тревік.
І Кеша, який прилипає до свого шокуючого стилю: пір'я і рвані колготки.
Чорний очей Горохи – майстри шоу.
р.
р.
р.
Beyonce з хітом "Run the World (Girls)" в деправеденому одязі
Після того, як Beyoncé вирішив вийти.
На той же концерті було помітано зв’язок між Джастіном Бібером і його подругою Селена Гомес.
р.
Кеша в'язана папарази в деяких неприємних сукнях, які, на мій погляд, вона дуже жирна, і не йде з божевільним макіяжом.
Але Nicole Kidman і її чоловік Keith Urban просто зачаровує всіх своєю природністю.
Р
Р
р.
Нікі Мінай екстраваганза кольору. У мене було добре сміятися.
І просто шикарне поєднання білого строгого костюма і яскравого волосся з Ріанни.
Taylor Swift чарівний кожен з її плаття з блискавками.
р.
, доб. 114
І Фергі, на відміну від Ріанни, вирішили підкорити всіх з хитрістю її сукні. І вона досягла успіху.
І Britney виступали в парі з Риганною, і разом вони схвалили справжню браву!
Після вистави вона продовжила дивитися концерт зі своїм хлопцем Ясон Тревік.
І Кеша, який прилипає до свого шокуючого стилю: пір'я і рвані колготки.
Чорний очей Горохи – майстри шоу.
р.
р.
р.
Beyonce з хітом "Run the World (Girls)" в деправеденому одязі
Після того, як Beyoncé вирішив вийти.
На той же концерті було помітано зв’язок між Джастіном Бібером і його подругою Селена Гомес.
р.
Кеша в'язана папарази в деяких неприємних сукнях, які, на мій погляд, вона дуже жирна, і не йде з божевільним макіяжом.
Але Nicole Kidman і її чоловік Keith Urban просто зачаровує всіх своєю природністю.
Р
Р
р.
Нікі Мінай екстраваганза кольору. У мене було добре сміятися.
І просто шикарне поєднання білого строгого костюма і яскравого волосся з Ріанни.
Taylor Swift чарівний кожен з її плаття з блискавками.
р.
, доб. 114
І Фергі, на відміну від Ріанни, вирішили підкорити всіх з хитрістю її сукні. І вона досягла успіху.