Бет-Дитто.

Коли я бачив цю картину вперше, я був вражений відвагою. Як носити щільний одяг і виглядати як ковбаса, пов'язана з мотузкою і не сором'язлива з неї?! Ви можете І до того ж ви можете навіть роздягатися і показати всі однакові ковбаси, але без брекетів.

Про британську співачку, учасник рок-групи Gosip, Beth Ditto.

р.

Дитто відомий не тільки своєю відмінною вокальною здібністю і ексцентричною поведінкою на сцені і в житті, але і для її руйнівної критики модних дизайнерів і світу моди в цілому для просування нездорової тонкості. Щоб довести, що пишні жінки Ditto також мають право на існування, вона набрала голий для чохла журналу NME.

Одне покриття здавалося їй не достатньо, і вона продовжила її моделювання кар'єри на сторінках інших видань, найвідоміших з яких був журнал Любов. Зйомка була режисером відомого модного фотографа Мерта Аласа і Маркуса Порота.

Я не соромлюся цих картин, я пишу їх. Я люблю своє тіло, я люблю секс, що неправильно? Фотосесії були великі розваги і я обов'язково готовий повторювати.

Тоді прийшли фото пагони для інших публікацій, в тому числі гей-журналу Out (Beth Ditto – це позавісна лесбіянка), і навіть гламурні набори з використанням чоловічих моделей і дизайнерських нарядів.

км

Намагатися довести, що "реальні жінки" також можна прикрасити чохли журналів, які були короновані успіхом - вона отримала пропозицію для створення колекції одягу для жирних жінок від бренду Evans. Від 46-го та закінчується діапазон Beth Ditto для Evans.

Яскравий зовнішній вигляд Beth забезпечує її доступ до всесвітньої прогулянки: великий і страшний Жан-Паул Ґомейєр зробив свою родзинку свого шоу в Парижі Fashion Week, яка застрягла загальну громадськість.

Габаритний зображення

З часом Beth Ditto змінив туга сукня з смішними принтами до гламурних нарядів. Хоча багато з них нагадують сценічні костюми нашої Diva, принаймні, тіло не випадає з них.

р.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное