Хіляр Сванк

Hilary Swank - це краса в класичному розумінні слова. Щоб бути чесним, на початку фото можна назвати навіть страшним. Тим не менш, це непристойно змогла блискучо довести, що якщо жінка досить розумна і талановита, то вона коштує її нічого, щоб стати красивим, і перетворилася в білу лебідку. Все найцікавіше, щоб порівняти свої ранні фотографії та її актуальні – важко вірити, що вони однакові.

1990Р. 2199Р.
Як дитина, Хіляр не тільки дуже гарна, але і досить слива.

р.

1999 р.
Після прем'єри «Бойс Не Крі» Хіляр спробував виглядати максимально жіночним. Вийшла, um, сумнівна...

2000 р.
Не навіть фарба для стрижки Хілярний, але добре підібраний макіяж набагато краще, ніж лялька рум'яна і рубцева губи.

р.

2001 р.
Чому варто ризикувати, якщо ви знайдете хороший образ? Коротка стрижка і м'які відтінки макіяжу, відмінно виглядає.

2002 р.
На мій погляд, повернення до старого образу не пішло на Хіларі.

2003 р.
Вона дізналася, щоб грати в цей образ теж!

р.

2004 р.
Ну, діаманти не руйнували всіх!

2005 р.
Знову бежевий макіяж - це безпрограшний рух для Сванка.

94978310

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

2006–2017 ООО «Нова пошта»
Волосся також можна розгладити, головне дотримуватися ніжних відтінків помади і не малювати коморбідні щоки.

2007 р.
Ще одним відкриттям є елегантно закладені жіночні локони, також дуже добре для хіларі.

2008 рік
З коротким піксі, хіляр виглядає більш зрілий, але досить чарівний.

2009 рік
І знову ці красиві локони і бездоганна укладання!

2010 р.
Мені здається, що темний колір волосся необов'язкового віку Хіляр. Я впевнений! Ви не можете втратити цей розум.

Фото з InStyle