Ракель Зіммерман.

Один з кращих моделей нашого часу, займаючи 14 місце в Топ Ікони і кілька років тому 1-е місце в рейтингу Моделі відповідно до відомих і поважних світових моделей сайту.com, визнаний журналом Vogue як один з кращих моделей 2000-х, бразильському німецькому походження, колишнього миша Карла Лагерфельда, двадцяти-річна Raquel Zimmerman.
Це означає, що ми працюємо і всі мої зусилля. Я дуже щасливий бути першою моделлю в світі.

Raquel Zimmerman - це супермодель, відомий у всьому світі. Вона відома в першу чергу, як улюблений Vogue всіх країн.

р.

8504.

... рекламних кампаній різних брендів ...

р.

... і модель в Victoria's Secret показує.

Екзотична краса, тоноване тіло, високий статуя і обличчя з яскравими бровами, глибокими очима і повними губами зробили свою роботу - Ракель належить до елітної моделі.

1983-1913 рр.

Але багато хто вважає, що Ракель не має сексуальної привабливості. Вона не є андрогінним, досить жіночним, але щось в ній не дозволяє чоловікам сприймати її таким же чином, як і красива Наташа Полі або, що тривіал, Адріан Ліма.

р.

р.

Однак Ракель має власний погляд на це ставлення до її привабливості. Вона вважає, що зовнішній вигляд не йде окремо від моделі, успіху і привабливості в очах інших будується на діях самої моделі.

Габаритний зображення

А ще її особистість, яка відбивається в її зовнішній вигляд, зробила враження на Руї Санчез Бланко, фотограф, до якого Ракель одружений. Вони не мають дітей, очевидно, Zimmerman не збирається відмовитися від своєї кар'єри в якості моделі. Є кілька фотографій з них онлайн.

, Україна

Raquel є дуже успішним і відомим моделям. У музичному ролику "Борн Цей спосіб" вона навіть похилого віку на сонці Гага

І історія її роботи містить багато журналів, які за її участю.

Р

Ракель часто дефілати для різних брендів, навіть незважаючи на його «немодельний» вік.

Р

Ракель вперше зданий дивним для її успіху.
Я не розумію, чому вони обрали мене, але вони сказали, "Це тому, що у вас є власний стиль." І тоді я зрозумів, що був вірним. Я не плаття, щоб будь-хто, я одягаю тільки для себе.

3250Р. 3700Р.

Крім того, кожен цінує свої навички та таланти реінкарнації. Проте, Зіммерман не спробував себе в кінотеатрі, але часто зірвав в різних оголошеннях.

Модель з суперечливою красою, що викликає неоднозначні почуття у людей, Ракель Зіммерман назавжди залишиться в історії моди. Хтось любить це, і хтось вважає його правильно, але непривабливий. Вся справа смаку. Я люблю її, і я (і інші) знайти схожість на Blake Lively.

р.

Спробуйте знайти Raquel.