Лука Бресель

Ну, ймовірно, важко знайти тих знаменитостей, які ніколи не носили Louis Vuitton, ніж ті, хто носить цей бренд. Але сьогодні я рекомендую вам подивитися на взуття, які зірки вибирають для своїх нарядів. Я захоплюю, як взуття Louis Vuitton може вписуватися в будь-який наряд і додавати родзинки кожній жінці.

Танди Ньютон

Великий вентилятор цього бренду. Я раджу бачити, як вона поєднала ті ж сандалі з двома нарядами, щоб підтвердити свою ідею універсальності цього чудового взуття.

А деякі дивовижні взуття.

Париж Хілтон

А в саду з собакою, а на червоному килимі дорожче - однаково добре.

Емма Камінь.

Я не схожий на перший бантик – це буде краще додати сандалі або взуття в сукню, і виявилося занадто важко. Але другий наряд чудовий.

1915-1904 рр.

Крістен Белл

Як ви можете бачити, як темні, так і легкі черевики виглядають однаково добре.

Leighton Meister вибрав шикарне взуття. Вони не здаються добре з зчепленням.

р.

Мішель Вільямс

Мінімалізм і яскравість - це чудове поєднання. Яскрава сукня найкраще підкреслита чорним взуттям.

28

Зай Залдан.

Взуття тільки підкреслить незвичайність її сукні.

Емма Робертс

Здавалося б: два ремені, і це Але чому це виглядає так добре і стильно?

р.

Ашлі Грін.

Красивий з великим смаком. Звичайно, вона вибрала Louis Vuitton.

Гвинет Пальто

Дуже рідкісно побачити, як добре і грамотно поєднувати невелику чорною сукню і фентезі сандалі. Хороший приклад.

Ел МакХерсон.

На відміну від білого і чорного тільки далі підкреслюють перевертані ніжки Еллі МакФхерсон. Я віддаю перевагу світлим взуттям.

Леслі Манн

Але ось контрастність легкого плаття і чорного взуття виявилося чудово, завдяки темній обробці сукні.

Крістіна Richie.

Чудовий образ господарської жінки з строгим, але сексуальним взуттям.

Шарлетт Йогансон

Я не схожий на зовнішній вигляд Scarlett на цій фото, але взуття були успішними!

р

Кеті Холмс

Цікаво, як Katie вдалося поєднувати гарну сукню в квітку і одночасно підкреслити її приголомшливо сексуальні ноги? З взуттям, звичайно!

Гвен Стефані

Бізнес-школа нічого зайвого. Як суворо і стильно допомагає їй Louis Vuitton.

,990 Р

Ребекка зал

Мінімальний макіяж, тільки чорний. І не було сумного, було приємно.

Джессіка Альба

Casual-look від jessica і Louis Vuitton jessica є визнаний майстер випадкових поглядів. І я не знайшов цього часу.

Рафаель Бар

Ще один хороший приклад, як виглядати стильно, але при цьому одягатися дуже комфортно.

Фото: instyle.com